Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een Manga Slide
Veel manga fans genieten van het maken van diavoorstellingen die beelden van hun favoriete manga of anime scènes en personages beschikken over maken . Gemeenschappelijke slideshow onderwerpen omvatten een specifiek karakter , een verscheidenheid van personages met een bepaalde eigenschap of bijzonder intense liefde scènes . Als je een manga kunstenaar , kunt u wensen om uw tekeningen te zetten in de vorm van een diashow . Dit stelt u in staat om uw werk te plaatsen op video websites zoals YouTube . Instructies
1

Dubbelklik op een beeldbewerkingsprogramma om het te lanceren . Druk op de toetsen " O " en " Ctrl ". In het pop - up venster , markeert een van de beelden die u wilt opnemen . Populaire beeldbewerkingsprogramma omvatten CorelDRAW , GIMP en Adobe Photoshop .

Klik 2 op het menu ' Beeld ' en scroll naar " Size ". Vink het vakje aan naast 'Handhaaf Properties , " als de optie bestaat. Voer een standaard hoogte in het vakje "Hoogte " en druk op "OK . " Gekozen voor een hoogte die verenigbaar is met veel afbeeldingen , zoals " 800 . " Klik op het menu "Bestand " en scroll naar "Opslaan als . " Voer de naam " Manga Slideshow 01 , " of een gelijkaardige naam , en druk op " OK . " Herhaal dit proces voor alle overige beelden die u wilt opnemen in uw diavoorstelling .
3

Dubbelklik op uw diavoorstelling maken van het programma om het te lanceren . Druk op de toetsen " Ctrl " en " N " om een ​​nieuw bestand te maken .
4

Klik op het menu "Bestand " en ga naar " importeren . " Of klik op de " Foto's importeren " knop . Markeer alle beelden die u wilt opnemen en druk op "OK . "
5

Drag and drop beelden in de tijdlijn om ze adequaat te veranderen . Klik op de afbeelding die u wilt gebruiken om uw diavoorstelling te beginnen . Sleep de afbeelding naar het begin van de tijdlijn en laat de muisknop los . Herhaal dit proces voor alle overige beelden .

Overgangen 6 toevoegen , indien gewenst . Na het klikken op de gewenste afbeelding, druk op de overgang gereedschap dat u wilt gebruiken . Mogelijke overgangen zijn fades , wipes en zoomt . Sommige effecten vereisen dat u dozen of dradenkruis in het beeld - viewer aan te passen .
7

Klik op het gereedschap Tekst om tekst toe te voegen aan je manga dia-show , indien gewenst . Sleep het tekstvak naar de gewenste locatie en typ uw bericht . Klik op de " Font " drop - down menu en blader naar het gewenste lettertype . Klik op de " Tekengrootte " drop - down menu en ga naar de gewenste lettergrootte . Klik op de " Tekstkleur " drop - down menu en ga naar de gewenste kleur .
8

Sla uw diavoorstelling door te klikken op de knop "Bestand" en ga naar " Save . " Voer een naam in en druk op "OK . " Klik op de knop "Bestand" en ga naar " Exporteren . " Klik op het menu drop-down en selecteer het gewenste formaat . Druk op " OK".

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te RTSP streamen met VLC 
·Hoe te Shrink een MOV Bestands…
·Hoe je analoge video's importe…
·Waarom doet DVD Shrink maken S…
·Hoe te Audio Fade Out in Premi…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe maak je een 640 x 480 Vide…
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe te converteren DAT naar AV…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·MS Access Query Afdrukopties 
·Hoe kan ik een xlsx Excel bestand conver…
·Hoe maak je een frame in Word 2007 
·Hoe kan ik Flash Shockwave Video Clips D…
·Hoe PDF naar Powerpoint Online converter…
·Hoe te keyframes toevoegen voor animeren…
·Hoe te vectorafbeeldingen creëren in Il…
·Hoe te Borstels importeren in Photoshop …
·Geregistreerde Symbolen op Microsoft Pow…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com