Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe kan ik een Elegant Adreskaartje Creëren
Een goed ontworpen visitekaartje biedt potentiële klanten en klanten met een handige manier om in contact te komen met u . Het is ook uw kennismaking met potentiële klanten en hen kan helpen je herinneren . Hier ziet u hoe een elegant visitekaartje dat toekomstige klanten zal geven een goede eerste indruk en hebben ze bereiken voor uw visitekaartje als ze je nodig hebt. Wat je
Microsoft Word of Business Card Software
Computer
visitekaartjes Stock ( Avery of vergelijkbaar ) op Goede Kwaliteit Laser Printer
Toon Meer instructies
Hoe Need Maak een Elegant Adreskaartje

Ontwerp 1 van de kaart die u wilt . Schets het uit op een stuk papier . Je hoeft geen kunstenaar te zijn . Deze schets is slechts om u een idee over wat je zoekt. Kleuren toe te voegen aan de rijkdom van het visitekaartje . Goud , zwart , zilver , bordeaux en crème kleuren zijn allemaal elegant . Sommige groene tinten kan worden elegant . Hot pink of fel geel niet iedereen treffen als elegant . De kleur zal helpen bij het opzetten van een elegante , professionele en betrouwbare toon voor uw visitekaartje . Kopen van 2

Kies lettertype uw logo 's . Een buitensporige cursieve doopvont kan stoten je zo elegant , maar sommige cursieve lettertypen zijn moeilijk te lezen . Als je gaat om een cursieve lettertype te gebruiken , gebruik dan een die uw potentiële klanten gemakkelijk kunnen lezen . Het mengen van lettertypen is ook goed . U mag een nette cursieve lettertype voor uw logo te gebruiken , maar probeer dan een gedrukte lettertype voor contactgegevens en eventuele slogans .
3

bewerken op elementen die niet toe te voegen aan het uiterlijk van uw kaart. Vergeet niet dat minder soms meer . Proppen veel afbeeldingen of een dikke grens of te veel tekst op uw visitekaartje maakt het slordig op zoek en zullen waarschijnlijk leiden tot potentiële klanten naar uw visitekaartje toss . Houd het simpel . De naam van uw bedrijf --- groter dan alle andere tekst --- contactgegevens en misschien een pittige slogan die uw bedrijf samenvat in een lijn . Je zou een paar diensten toe te voegen langs de onderste rand van de kaart in een klein lettertype , maar alleen als u geen gebruik maakt van een grens.
4

Gebruik zo weinig mogelijk afbeeldingen . Heb kostbare ruimte niet verspillen met grote afbeeldingen . Vermijd afbeeldingen die opzichtig en cartooneske kijken . Elegante visitekaartjes vertrouw niet op overdreven grafische elementen .
5

Zet uw ontwerpen op uw visitekaartje in Microsoft Word of een software programma speciaal ontworpen voor visitekaartjes ( zie bronnen ) . Microsoft Word bevat sjablonen die zijn ingesteld voor het eenvoudig invoeren van tekst en afbeeldingen . Visitekaartje software werkt op dezelfde manier .
6

Aankoop visitekaartje stock . Maak een notitie van de grootte van het adreskaartje u hebt gemaakt en neem die mee als u uw visitekaartje aandelen te kopen . Visitekaartje stock heeft een artikelnummer kunt u overeenkomen voor een goede afdrukken . Het visitekaartje voorraad heeft meestal tussen negen en 12 kaarten per vel , geperforeerd zodat u kunt ze gemakkelijk verwijderen .

Steek het karton dat in uw printer lade . Het maakt niet uit welke kant naar boven . Beide zijden van het visitekaartje voorraad zijn hetzelfde . Zolang je de juiste voorraad nummer hebt gekozen voor de grootte van het visitekaartje dat u hebt gemaakt ( standaard maat is 3,5 bij 2 inch ) , moet uw kaarten perfect af te drukken . Wanneer het afdrukken klaar bent , zorgvuldig scheiden van de kaarten langs de geperforeerde lijnen en je bent klaar om ze te passeren uit bent .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe Gratis Fonts toevoegen aan…
·Hoe te Uw recente Fonts Clear …
·Computer Specificaties Verplic…
·Hoe je alle tekst Wijzig at On…
·Hoe te Volgers Plaats op Blogg…
·Hoe te Verscheidene documenten…
·Hoe te Avery Postkaarten Print…
·Hoe te FrontPage Get om een we…
·Hoe maak je een foto onderlaag…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je het lettertype op een Microsoft W…
·Hoe maak je een grafiek te plotten op ee…
·Hoe te beantwoorden mail in Lotus Notes 
·Hoe maak je een lay-out in Photoshop CS3…
·Hoe kan ik een opening maken voor een vi…
·Een back-up van de C schijf naar een ext…
·Hoe kan ik Maak een gratis Word- sjabloo…
·Hoe te formatteren Excel 2007 
·Hoe om bestanden te Avast Home Edition b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com