Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe kan ik Ontwerp een CD Cover ?
Een grote muziek -cd verdient een geweldige cd hoes . Of u nu opnemen van een onafhankelijke cd en wilt u uw eigen omslag ontwerpen of je het ontwerpen van een voor een andere band , het combineren van de juiste balans van afbeeldingen en tekst om de perfecte dekking te creëren neemt zowel vaardigheid en artistieke visie . Hier zijn een aantal ideeën en methoden die u kunt gebruiken als u uw perfecte CD-cover te ontwerpen . Zoek een Concept

U heeft een concept voor de cover . Luister naar de muziek voor ideeën . Weet de nummers suggereren een thema dat u kunt gebruiken op de cover ? Werken met de band je het ontwerpen van de cover voor . Zoek uit of ze willen verschijnen op de cover van de cd of als ze een concept ontwerp willen . Zij kunnen ideeën die je kunt integreren in de CD-hoes . De ontwerpen kunnen symbolisch zijn , zoals de Styx Equinox albumhoes , of gewoon als witte album van The Beatles . Wat maakt een goed ontwerp is subjectief , en als je het ontwerpen voor iemand anders , wil je luisteren naar hun inbreng .
Maak de Cover

Start hotels met een schets in potlood , alleen maar om een gevoel te krijgen voor het concept te krijgen. De afmetingen van een CD-cover zijn 4.75 " x 4.75 " . Zodra u een ruwe schets , toon het aan de band en zien wat als het is wat ze in gedachten hebben . Je wilt nooit te veel tijd te investeren in het ontwerp totdat u weet dat u en uw klant zijn op dezelfde pagina . Zodra de ruwe schets is goedgekeurd , is het tijd om de kunst te poetsen . U kunt het deksel schilderen en breng het vervolgens in een computer te verfijnen met behulp van Photoshop of uw software van keuze . Misschien wilt u het deksel geheel te maken met computersoftware . In aanvulling op Photoshop en andere grafische software , zijn er programma's die speciaal voor het maken van cd cover art ( zie bronnen ) . Andere software is handig omdat het u toestaat om uw covers op CD hoes templates . Het nadeel is dat deze programma's niet de speciale effecten heeft gevonden in Photoshop hebben .
Print en leveren de Cover

Als de dekking is voor een buiten client , leveren het bewijs om ze een lage resolutie met een watermerk als . Als ze willen wat ze zien , kunnen afspraken gemaakt worden voor betaling en levering van de cd- hoes in een hoge resolutie formaat dat geschikt is voor het afdrukken , T-shirt ontwerpen , de CD-hoes zelf , en alles wat ze willen om het te gebruiken voor . Lever de kopie op schijf . U kan nodig zijn om harde kopieën te leveren als goed, maar houd het origineel zelf , voor uw portefeuille .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een kleurenkopie i…
·Waarom is mijn tekst documente…
·Hoe maak je een groep Wedding …
·Hoe Network Devices verbinding…
·Hoe maak je een fotoboek over …
·How to Set Up een Adobe InDesi…
·Hoe maak Type Look Gestikt Met…
·Hoe te openen Adobe FrameMaker…
·Software voor het maken van ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Office 2007 upgrade naar Office 2…
·Hoe je Avast verwijderen ! 
·Hoe maak je een 4G iPod naar een compute…
·Hoe kan ik muziek met Windows Media Play…
·Hoe te Still Pas Beelden naar Fit FCP 
·Hoe je Track Separators Pas in Roxio 
·Hoe maak je een voettekst kopiëren van …
·Hoe de christelijke Powerpoint Achtergro…
·Wat is een RAR bestandsextensie? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com