Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Adobe Photoshop Poster Tutorial
Een goed ontworpen poster kan grijpen de aandacht en ofwel verkoop zetten of op te bouwen naamsbekendheid . Een van de meest populaire programma dat wordt gebruikt om posters te maken is Adobe Photoshop . Moet je een aantal algemene kennis van dit programma en een goed begrip van de fundamentele design concepten hebben om een opvallende poster ontwerp te maken . Beslis op posterformaat

meeste posters
zijn ofwel 11 bij 17 , 12 bij 18 , 18 bij 24 of 24 door 36 centimeter . Iets groter dan dat en je gaat in billboard grondgebied . Dus maak een nieuw document in een van deze formaten .

Als u wilt dat uw poster om " bloeden " rond de randen , wat betekent dat de foto's en de beelden lopen helemaal tot aan de rand met geen witte ruimte vindt u moet u een extra 1/4 inch ( soms 1/8 inch ) van de ruimte toe langs alle zijden van de poster . Dit is iets dat de printer zal u vragen te stellen . Dus als je een poster formaat bij 18 bij 24 centimeter koos , zou het totaal doek grootte zijn 18 1/2 van 24 1/2 cm .
In Achtergrond

Kies de kleur van uw poster achtergrond . Om veilig te zijn , gaan met een neutrale kleur zoals wit , bruin of blauw . Vermijd zwarte , indien mogelijk, omdat de donkere kleur soms ten koste van de boodschap . Als uw bedrijf heeft een specifieke kleur voor de branding die het gebruikt vaak , als gras groen of lavendel , gebruik dat als de achtergrond . Maak een nieuwe layer ( "Layer " op het bovenste menu ) en kies uw kleur op de " Tools" venster dat zit op uw werkruimte naar links of rechts van je canvas . Selecteer "Edit " en vervolgens " Fill ' om uw achtergrondkleur . Zorg ervoor dat deze laag blijft op de bodem van uw " Layers " toolbar , die ook hangt naar links of rechts van je canvas .
Foto's toevoegen

u kunt tekst en foto's in welke volgorde u wilt toevoegen , maar het is meestal makkelijker om een greep op welke tekst het beste werkt als je al je foto's gekozen en geplaatst te krijgen. Open de foto die u koos voor de poster in Adobe Photoshop . Kopieer dan de foto en plak het in uw poster -bestand . Verplaats de foto rond op het scherm tot u de ideale plaatsing voor uw behoeften (u kunt later altijd nog veranderen ) .

Gebruik de toverstaf of gummetje ( zowel op het raam Extra) om zich te ontdoen van de extra ruimte rond het beeld. Pas het formaat of de stand van de foto door te gaan naar "Edit " en vervolgens " Transformatie . " Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding op uw " Layers " werkbalk en selecteer " Blending Options" ( of soortgelijke afhankelijk van uw versie ) om een gloed , schaduw of schuine rand toe te voegen .
In Tekst

slotte , voeg uw tekst aan het Photoshop-bestand . Typ in de woorden van uw poster - gaan met een korte kop en een paar zinnen voor een beschrijving als er een nodig is . Plaats uw kop tekst in grote, vette tekst die contrasteert tegen de achtergrond ( donker naar licht ) . Het is raadzaam om het centrum of de tekst op een poster te rechtvaardigen . U kunt ook een gloed of een ander effect op de tekst te maken als je deed met de foto , maar moet je eerst rechts op de laag en selecteer " Rasterize . "

Pas uw foto als het je past , zodat de foto steunt de tekst --- zeker zijn dat het niet inhalen , bedekken of verstoren van de geschreven tekst , omdat de woorden zijn de kern van uw poster . Vergeet niet dat de foto grijpt de aandacht , terwijl de tekst converteert de verkoop of verder belang .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe om te bepalen afbeelding i…
·Hoe te Kwartaal - pagina Cards…
·Hoe installeer je Adobe Acroba…
·Postscript lettertypen Definit…
·Hoe te Flowcharts maken in Wor…
·Hoe maak je een Shadow Box van…
·Hoe maak je een prijskaartje a…
·Hoe Access voor Bank Verzoenin…
·Hoe maak je een Family Tree Te…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Wat is de extensie . Idw ? 
·Hoe maak je een gelaagde Sig maken in GI…
·Hoe maak je een prikkeldraad Frame in Ph…
·Hoe je Photoshop Lagen omzetten naar Dre…
·Hoe MKV bestanden lezen 
·Hoe de beste headset voor Skype Kies 
·Verwijderen van Adobe Reader 9 op een Ma…
·Hoe maak je een Neon Sign in Photoshop m…
·Special Effects in MS Word 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com