Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te Organic Chemistry Zorg Flash Cards
Als je voorbereiden op een grote organische chemie test, geef jezelf een boost door de uitvoering rond draagbare flash kaarten . Flash kaarten zijn mini - test kun je jezelf overal geven - in de rij staan ​​bij de cafetaria , winkelen voor stripboeken , wachtend op je broer Little League spel te starten of tussen de commercials bij het kijken naar tv . U kunt flash- kaarten te maken met de notities van uw organische chemie tekst boek of lezingen , met behulp van een desktop publishing-programma en een paar snelle klikken van je muis . Wat je nodig hebt
desktop publishing -programma
( optioneel ) Organische chemie beelden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw desktop publishing-programma en klik op " File ", dan " Nieuw " en vervolgens " Pagina-instelling . " Blader door de " Publication type" opties totdat je er een vindt en kleinbedrijf om uw favoriete flash card formaat overeenkomen , zoals de index card grootte van 3 cm bij 5 centimeter . Stel de pagina op " Portrait ", dus het is lang , niet breed . Kopen van 2

( Optioneel ) Klik op het menu "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm , kies dan " Beeld " en " Van bestand . " Blader naar een locatie op uw computer waar u een beeld hebt opgeslagen voor de flash-kaart, zoals de afbraak van een molecuul koolstof diagram , en dubbelklik op het voor dat deze wordt weergegeven op de kaart. Krimp neer in grootte voor de voorkant van de kaart .
3

( Optioneel ) Klik op het menu "Invoegen " en kies "Beeld " en vervolgens "Clip Art . " Typ een woord of zin , zoals koolstof of koolstof-atomen , in de " Zoeken naar " en klik op "Go ". Blader door de resultaten , en dubbelklik op een item , en het op de kaart weergegeven .
4

Klik op de functie " Tekst " , die eruit ziet als een index-kaart met een "A" op het, op de zeer linkerkant van het scherm . Teken een vak op de kaart met uw cursor , typ in de eerste flash card testvraag . Markeer de tekst , kies een lettertype , kleur en grootte van de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina . Maak de maat large , bijna het opvullen van de voorkant van de kaart , zodat u niet hoeft te houden aan uw gezicht om het te lezen .
5

Sla de kaart door te klikken op " File ", vervolgens " Opslaan als" en benoemen " Card1Front . " Eenmaal opgeslagen , verwijdert u alle afbeeldingen op de voorzijde van de kaart . Markeer de tekst die u hebt getypt en typ vervolgens direct over het met het antwoord op de vraag flash card . Vergroot lettergrootte als voorkeur. Sla de rug door het benoemen van het bestand " Card1Back . " Voeg extra kaarten zoals vereist .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te converteren van een mob…
·Adobe Photoshop Elements 3.0 T…
·Hoe te Kleurstalen gebruiken i…
·Adobe Pagemaker 6.5 Tips 
·Hoe je tekst rond een object i…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Hoe kan ik een pagina draaien …
·Hoe maak je een vrouw in MS Pa…
·Hoe om uw eigen Flash Flip Boo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een Winamp Fout bij het converteren van …
·Wat is een relationele database Foreign …
·Hoe maak je een dia in Powerpoint toe 
·Uitdagingen met het ERP -systeem 
·Hoe maak je een database te bekijken Fil…
·Hoe te updaten MS Office 
·Hoe krijg ik Tabelontwerp Rapporten uit …
·Hoe maak je Voeg een gekleurde filter in…
·Hoe te Beide Cubase 5 & Cubase Studio 5 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com