Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is de betekenis van de Digital Publishing ?
In het tijdperk van de technologie , wordt het papier steeds minder gebruikt , terwijl de kunst van de digitale uitgeverij wordt een meer algemeen geaccepteerde vorm van informatie-uitwisseling . Digitaal publiceren kan worden omschreven als een papierloze vorm van communicatie . Eenmaal vertrokken alleen om professionals in de industrie , digital publishing is nu toegankelijk voor iedereen voor persoonlijk en zakelijk gebruik . Publiceren voor iedereen

Digitaal publiceren
is de kunst van het draaien van een pagina in een digitaal formaat . Door het gebruik van bepaalde software programma's , kunnen gebruikers een boek , tijdschrift , presentatie of scriptie in een digitaal formaat te creëren . Op een gegeven moment werden digitale boeken bekend als eBooks links naar zeer technische vakken met slechts een klein percentage van de mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp . Nu is iedereen, van fictie schrijvers om kunstenaars , koks en reizigers kunnen hun eigen digitale boeken en delen maken met anderen .
Programma

Met de opkomst van programma's gewijd aan digitaal publiceren , is het gemakkelijker en sneller geworden om te schrijven , presenteren , maken en publiceren . De Adobe PDF-formaat neemt uw Word-of PowerPoint -documenten en zet ze in een makkelijk formaat, dat kan worden gedownload of verzonden via e-mail naar zowat iedereen te gebruiken .
Digitale Readers
in een volledig papierloos formaat boeken;

de digitale uitgeverij tijdperk is uitgegroeid tot de leeftijd van eBooks en lezers. Een boek in een reader -formaat is te lezen op een van de huidige toestellen ontworpen voor het lezen van boeken zoals Amazon 's Kindle , de Kobo eReader van Borders en de iPad van Apple . Van romans tot leerboeken , de mogelijkheden zijn eindeloos . De lezers biedt extra functies zoals een ingebouwd woordenboek en thesaurus en digitale bookmarking , pagina draaien en html koppelingen .
Voordelen

Digitaal publiceren
geeft kunstenaars en schrijvers een voordeel ten opzichte van papier publiceren vanwege de mogelijkheid om eenvoudig te bedden html koppelingen in de tekst , die de lezer het voordeel van niet alleen het bekijken van deze publicatie , maar de mogelijkheid om vele andere plaatsen gaan uit dezelfde bron . Daarnaast bespaart het papier , kan gemakkelijk globaal doorlopen weblinks en e-mail en kan op elk moment worden gewijzigd , het bijhouden van de gepubliceerde pand up -to - date .
Quality Control

Digitaal publiceren heeft iedereen maakte een schrijver , die zijn voordelen heeft als het geeft creatieve types een uitlaatklep om hun creaties te delen , schriftelijk of artistieke met kijkers over de hele wereld . Het nadeel is dat de kwaliteit van wat is beschikbaar via digitale bronnen zoals boeken en tijdschriften van de strenge kwaliteitscontrole die ooit bestond toen was het veel moeilijker en duurder om te publiceren niet over .
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe om tekst converteren naar …
·Hoe te TrueType-lettertypen in…
·Hoe te Stitch 's Samen in Phot…
·Hoe om eBooks met OpenOffice D…
·Hoe maak je een fotolijstje in…
·Wat is de InDesign Sjablonenma…
·Zelfgemaakte 8th Grade Graduat…
·Hoe maak je een menu in Dreamw…
·Hoe je Adobe Registraties verw…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·MS Word 2007 Recovery 
·Definitie van een Backup & Recovery Plan…
·Geldig DirectX Installatie voor Skype 
·Hoe te Woorden zoeken niet gevonden in P…
·Hoe kan ik een dvd in FCP Burn 
·Hoe je Remote Desktop Sessies bekijken 
·Hoe te OpenOffice ODT converteren naar X…
·Hoe te normal.dot vervangen in Word 2000…
·Hoe om audio van een streaming video op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com