Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te vermijden Wazige afbeeldingen in Adobe
Adobe Photoshop is een grafisch ontwerp -en foto - editing programma dat gebruikers in staat stelt om zowel eenvoudige als complexe grafische ontwerpen te maken . U hoeft niet naar een grafisch ontwerp professional om het programma te gebruiken , maar er zijn een paar regels die u moet volgen om ervoor te zorgen dat uw beelden blijven helder en duidelijk. Voor de beste resultaten , bijzondere aandacht schenken aan de grootte en resolutie van uw afbeelding . Instructies
bewerken Afbeeldingen in Photoshop
1

Launch Photoshop en open een image-bestand . Ga naar de " File " drop - down menu en selecteer 'Open ', selecteer het bestand in de bestandsmap . Kopen van 2

Controleer of u gebruik maakt van een vector of een rasterafbeelding . Een vector afbeelding behoudt een hoge beeldkwaliteit , zelfs wanneer ze worden vergroot . Tenzij het ​​beeld werd gesleept in vanuit Illustrator , is een tekst grafische of een . Eps bestand extensie , het is meestal waarschijnlijk een rasterafbeelding . Rasterafbeeldingen zijn volledig uit pixels . Beschouw ze als een mozaïek van stippen . Stel je nu voor het vergroten van de ruimte tussen elk stukje van het mozaïek . Uiteindelijk verlies je de mogelijkheid om de foto duidelijk te zien . Dit is precies wat er gebeurt als je probeert om een rasterafbeelding vergroting . Je uiteindelijk verliest een deel van de fijne details in het beeld als het wordt uitgerekt . Foto's zijn rasterafbeeldingen , dus voor de beste resultaten , niet proberen om handmatig uitrekken of ze groter .
3

Controleer de beeldkwaliteit en resolutie . Slechte beeldkwaliteit resulteert in een onscherp beeld . Als u wilt afdrukbare foto , zorg ervoor dat de resolutie is ingesteld op 300 dpi ( dots-per-inch/pixels-per-inch ) of hoger . Als u afbeeldingen wilt online weer te geven , verlagen de beeldresolutie tot 72 dpi.To controleer de beeldresolutie , ga naar de " Beeld " drop-down menu en selecteer " afbeelding . " Verlaag de beeldgrootte te maken het beeld meer gedefinieerd en zorg ervoor dat het vakje " Verhoudingen " is aangevinkt . Of , verander de dpi op het gebied resolutie . Als je ervoor kiest om aanpassingen aan het gebied resolutie te maken , probeer niet om breedte of hoogte van de opname aanpassen .
4

Gebruik het gereedschap Verscherpen , gelegen in de toolbox , te fine - tunen van uw afbeelding . Het pictogram voor het gereedschap Verscherpen ziet eruit als een grote witte driehoek . Verander de " sterkte " en de grootte van de machine met behulp van de schuiven aan de bovenkant van het scherm . Bloomsburg University Virtual Training Help Center raadt het gebruik van gereedschap Verscherpen rondom de randen van een afbeelding te helpen verminderen onscherpte . Het centrum raadt het gebruik van een lage - sterkte -instelling , onder vermelding van " hoe lager het percentage, hoe minder ingrijpend het effect , waardoor u nauwkeurige controle over ... verscherping te behouden . "
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te Boekjes ontwerpen 
·Hoe te evalueren Schrijven Rea…
·Indesign Button Effecten 
·Over Adobe Photoshop 7.0 
·Step - by - Step Basics voor M…
·Hoe te JPEG's converteren naar…
·Hoe uw eigen labels ontwerpen 
·Hoe een automatische Initiaal …
·Hoe te wijzigen een Nero licen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te WKS converteren naar XLS 
·Hoe aan knoppen of speldjes maken in Exc…
·Hoe je Photoshop plug-ins installeren 
·Hoe kan ik JavaScript -code toe aan Drup…
·Product Licensing Agreements 
·Hoe te Boekjes ontwerpen 
·Hoe kan ik instellen van een Countdown C…
·Hoe te enveloppen gebruiken in MS Word 2…
·Hoe te Tekstvak Waarden Som in Excel VBA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com