Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe het opzetten van Photoshop CS4
Adobe Photoshop CS4 , standaard , is ingesteld om gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn bij de installatie , hoewel , is de prestatie van Photoshop beïnvloed door vele variabelen . Het optimaliseren van de voorkeuren van de software verbetert de prestaties en workflow van het programma . Instructies
toewijzen van geheugen in Photoshop
1

Open Photoshop CS4 . Photoshop maakt gebruik van random-access memory ( RAM ) voor het verwerken van beeldinformatie . Hoe meer RAM beschikbaar voor Photoshop , kan het sneller Photoshop verwerken . Kopen van 2

Kies " Photoshop " in de menubalk , gelegen op de top , en selecteer ' Voorkeuren ' en vervolgens ' performance . " < Br >
3

Verhoog de ​​"Let Photoshop Gebruik percentage " in de sectie geheugengebruik , en klik op ' OK ' als u klaar bent .
4

Start Photoshop CS4 als afgewerkt optimaliseren en opzetten voorkeuren .
Setting Werkschijven

Open Photoshop CS4 5 . Een werkschijf in Photoshop is vergelijkbaar met het virtuele geheugen in Mac OS . Voor de beste prestaties , moet de primaire scratch disk worden ingesteld op een gedefragmenteerde harde schijf niet is aangesloten op het besturingssysteem . De schijf moet ook voldoende ruimte en snelle lees /schrijf snelheden .
6

Kies " Photoshop " in de menubalk , gelegen op de top , en selecteer " Preferences " en vervolgens " optreden . " < br >
7

Controleer de Active doos voor elke harde schijf die een scratch disk zal bevatten . Tenzij de schijf heeft veel ruimte , kiest u meer dan een schijf , en klik op ' OK ' als u klaar bent .
8

Start Photoshop CS4 als afgewerkt optimaliseren en het opzetten van voorkeuren .
< Br > aanpassen van de Cacheniveaus en Tegelgrootte

Open Photoshop CS4 9 . Photoshop maakt gebruik van image caching om hoge - resolutie beelden op het scherm sneller opnieuw te tekenen . Photoshop werkt snel een lage - resolutie versie van het beeld als bewerkingen optreden met caching . De cache tegelgrootte is de hoeveelheid gegevens die Photoshop werkt en processen . Met elke tegel van gegevens , Photoshop geeft feedback door hertekenen het.
10

Kies " Photoshop " in de menubalk , gelegen op de top , en selecteer " Preferences " en vervolgens " performance " om cache aan te passen .
11

Voer een waarde van " 1 " tot " 8 " in de Cacheniveaus tekstvak . Instellen van het beeld Cache hoger dan " 4 " zal verbetert de prestaties bij het werken op grotere beelden door hertekenen ze sneller , maar Photoshop langzamer zal zijn om beeldbestanden te openen .
12

Kies een tegel grootte van de cache Tile size pop - up menu . Photoshop is efficiënter als de 128K ( kleinere tegels ) of 1024K (grotere tegels ) opties op nieuwere processors . Als de processor is ouder , Photoshop is efficiënter gebruik van de 132K ( kleinere tegels ) of 1032K ( grotere tegels ) opties .

Klik 13 " OK" als je klaar bent in het menu prestaties en start Photoshop CS4 indien afgewerkt optimaliseren en het opzetten van voorkeuren .
Pas maximaliseren PSD en PSB Compatibiliteit
14

Kies " Photoshop " in de menubalk , gelegen op de top , en selecteer " Voorkeuren " en vervolgens " file Handling " om de PSD en PSB bestand compatibiliteit te maximaliseren . Maximaliseren van PSD en PSB-bestanden compatibiliteit zal de grootte van een bestand te verhogen door het aanbrengen van een afgevlakte kopie van de afbeelding bij het opslaan . Dit zorgt ervoor dat PSD- en PSB -bestanden opgeslagen in Photoshop wordt geopend in eerdere versies

wijziging 15 Maximize PSD en PSB Compatibiliteit op een van de volgende : . Vraag : Vraagt ​​de gebruiker om de compatibiliteit bestand te maximaliseren wanneer u sparen ; Altijd : Slaat met gemaximaliseerd bestandscompabiliteit zonder te vragen ; nooit : Maakt niet opslaan of vraagt ​​de gebruiker om te besparen met gemaximaliseerd bestandscompabiliteit
16

Klik op "OK " als je klaar bent in het menu file Handling en . herstart Photoshop CS4 als afgewerkt optimaliseren en het opzetten van voorkeuren .
deselecteren Export Clipboard
17

Kies " Photoshop " in de menubalk , gelegen op de top , en selecteer " voorkeuren " daarna " Algemeen " te deselecteren export klembord . Exporteren is tijdrovend en treedt op wanneer Photoshop afgesloten of als de gebruiker wisselt tussen toepassingen . Als u deze instelling verhoogt de prestaties van Photoshop .

Deselecteer " Export Klembord " 18 en klik op ' OK ' als u klaar bent .
19

Restart Photoshop CS4 als afgewerkt optimaliseren en instellen up voorkeuren .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe je erachter het serienumme…
·Hoe maak je een blanco maandka…
·Hoe te gebruiken Adobe InDesig…
·Hoe te Turn Cloaking Uit in CS…
·Hoe maak je een InDesign docum…
·Hoe te 4X6 Index kaarten Print…
·Hoe te Fotoboeken Met behulp v…
·Hoe je tekst in Adobe Acrobat 
·Hoe te maken en uit te printen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PDF -bestanden in Word importeren 
·Microsoft Word Bestel 
·Hoe een goede Drupal Developer zoeken 
·Hoe maak je een Triac Van een PC Trigger…
·Hoe de PlayStation Eye Get to Work on Sk…
·Hoe te optimaliseren Lotus Notes 6.5 
·Hoe te schakelen van PowerPoint to Live …
·Hoe maak je een TS Audio stream Delete 
·Hoe maak je een Doelframe Binnen een Wor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com