Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een Passport Photo Met Windows Photo Gallery Zorg
Als je op reis bent in een vreemd land , zal je een paspoort nodig om te reizen . Een paspoort is een officieel document, afgegeven door thuis overheid een reiziger die uw identiteit en nationaliteit certificeert . Naast een opsomming van iemands vitale functies , zal een paspoort ook een foto van de paspoorthouder bevatten . Elk land dat een paspoort afgeeft, heeft verschillende normen voor de pasfoto . Hoewel u uw eigen foto voor een paspoort kan nemen , moet de foto voldoen paspoort eisen . U kunt een foto te bewerken zodat het overeenkomt met deze eisen met behulp van Windows Fotogalerie . Wat je
Camera Goedkope 3 Off - camera studio lampen nodig
Camera kabels verhuur Drukker
Fotopapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Leer de eisen paspoort voor het land , dat is de afgifte van uw paspoort . Voorschriften verschillen van land tot land . Zo moet Verenigde Staten paspoorten 2 inch vierkant . De foto moet worden gelijkmatig verlicht zonder schaduwen op een witte achtergrond en het onderwerp moet naar voren worden geconfronteerd . De camera moet op ooghoogte van de proefpersoon worden geplaatst en het gezicht van het onderwerp moet 1 centimeter meet vanaf de bovenkant van het haar aan de onderkin in de print . Kopen van 2

Stel uw fotostudio aan het bereiken paspoort eisen . Een eenvoudige setup kan een gewone witte muur , een flits achter het onderwerp bevindt en een flitser op uw camera . Een meer complexe opstelling kan een studio met een witte achtergrond , een flits achter het onderwerp te schaduwen en twee studioflitsers geplaatst aan de linker-en rechterkant van het onderwerp bij 45 graden hoeken 4 meter afstand van het onderwerp te elimineren .
< Br bevatten > Goedkope 3

Stel het onderwerp in het viewscreen van uw camera . Hoewel de meeste beeldschermen zijn rechthoekig van vorm , moet u uw onderwerp samen te stellen , zodat u kunt uw foto bijsnijden in een perfect vierkant en vergroten het onderwerp in de juiste maat .

Import 4 de foto in uw computer door uw camera aan te sluiten op uw computer via de USB- systeem met behulp van een netwerkkabel . De computer herkent de camera als een randapparaat . De computerbestanden zal verschijnen als fotografisch . Jpg bestanden die zijn opgeslagen op uw camera . U kunt de fotografische bestand met uw pasfoto op uw computer te kopiëren door bestanden van de camera openen in de computer , het juiste bestand met je muis te selecteren en deze naar uw bureaublad te slepen .
5

Open de foto met Windows Fotogalerie door rechts te klikken op het icoon foto met je muis . De computer zal een menu dat een "open met " bevat optie te openen . Houd uw muisaanwijzer op dit. Een tweede menu zal met Windows Fotogalerie . Selecteer deze optie door uw muis over Windows Photo Gallery en op te klikken .
6

Klik op de " gewas een beeld optie " om de foto bij te snijden . Klik op de knop "op maat " om de grootte van de foto 's tot 2 cm in het vierkant te stellen . Houd de toets " shift" en plaats uw muis aanwijzer op het punt waar u de hoek van de foto te zijn . Ga met je muis over de foto totdat het gewas lijnen zijn op de juiste plaats . Door het ingedrukt houden van de "shift " , u de bijgesneden foto proportionele houden .
7

Verschuift het gewas lijnen omhoog, omlaag of naar de zijkant naar het centrum van het onderwerp op de juiste plaats door het bewegen van de muiscursor naar het midden van de foto en houd de muisknop . Ingedrukt houden van de toets grijpt de foto , zodat je kunt verplaatsen zonder dat de foto 's grootte.
8

Klik op "apply " om de foto bij te snijden . Plaats dan fotografisch papier in uw printer en selecteer " print" om de foto af te drukken . Om een tweede foto afdrukt , plaatst u een tweede pagina van papier in de printer en druk opnieuw af .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te fotovakhandel downloade…
·How to Set Up een Landschap sj…
·Hoe vindt u het serienummer vo…
·Hoe kan ik Erase mijn C schijf…
·Hoe te InDesign verwijderen On…
·Unieke Font Types veronderstel…
·Adobe InDesign CS3 -software v…
·Hoe maak Guides in Adobe Photo…
·Het proces voor het ontwerpen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Turn Off Sound in Office 2007 en …
·Problemen met het Media Informatie over …
·Hoe te converteren Compiled HTML naar PD…
·Webpagina's maken met gratis software va…
·Kan converteer ik mijn CV naar Microsoft…
·Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
·Maak een kalender & Voeg Uw Eigen Holida…
·Hoe e-mails te branden op cd's 
·Hoe te Default File Paths gevestigd in M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com