Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe kan ik een brochure voor een menu van diensten Creëren
Wanneer een bedrijf gespecialiseerd in een verscheidenheid van diensten , zoals een salon of schoonmaakbedrijf , is het belangrijk om potentiële klanten te informeren over elk van deze opties . Iets weg te laten kan leiden tot verlies van geld of een verloren klant als de persoon nog niet wist over een bepaalde gelegenheid beschikbaar . Een manier om een ​​" menu" detaillering beschikbare diensten te produceren is om een brochure te maken . Brochures zijn handig publicaties , bijna menu - achtige zichzelf , in hun single - pagina , dubbelzijdig , tri - gevouwen formaat . Maak een folder listing services om te beginnen publiceren van de onderneming . Wat je nodig hebt
Desktop publishing programma
Digitale beelden
Digitale logo
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kennismaken met functionarissen van het bedrijf om een definitieve lijst te krijgen alle diensten op te nemen op de brochure . Interview het hoofd van elke service-afdeling om een ​​korte beschrijving van de dienst , voordelen voor klanten die gebruik maken van de dienst , en met de informatie zoals tijdsbestek om dienst te voltooien krijgen . Kopen van 2

Bespreek kosten van diensten met sales teamleden en nota kosten van elke dienst , indien de informatie moet worden opgenomen in de brochure .
3

Open een desktop publishing-programma en selecteer een van de brochure templates in de rubriek " Brochures " . Blader door de twee pagina's van de brochure om een ​​gevoel voor de vooraf ingestelde ontwerp te krijgen .
4

Markeer de placeholder kop op de cover van de brochure en type over het met een aangepaste een, zoals " Everything Wij bieden "of " Kies uit onze zenderlijst . " Vervang andere krantenkoppen in de hele brochure met groeperingen , zoals " Massage , " " Make Application " en Lichaamsbehandelingen " of" Dakgoten , " " gazons " en " Pool Cleaning . "

Highlight tekst eronder 5 een kop en vervangen door informatie over de specifieke dienst . Voeg prijsstelling indien van toepassing .
6

Klik op een tijdelijke aanduiding afbeelding op de folder en druk op de " Delete "-toets om het te verwijderen . Herhaal dit om alle te verwijderen de generieke graphics op de brochure sjabloon .
7

Voeg een foto van de dienst of het product uitvoeren van de dienst door te klikken op het tabblad "Invoegen " , te klikken op de "Picture " knop eronder en bladeren naar de afbeelding . Dubbelklik op het en het op de brochure verschijnt . Herhaal om foto's in de brochure toe .

Highlight en type over de tijdelijke aanduiding contactgegevens op de brochure 8 , het toevoegen van informatie zoals een telefoonnummer , website , openingstijden, hoe te zorgen voor service en aanwijzingen .
9

( Optioneel ) Voeg een logo om de brochure door te klikken op het tabblad "Invoegen " , klik op het "Beeld" -knop , bladeren naar het logo en erop te dubbelklikken .
10

Klik op het tabblad "Bestand" , selecteer "Opslaan als ", typ een naam voor de diensten brochure en op te slaan op de computer .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te stickable Labels Pas 
·Hoe maak je een lijst Merge In…
·Hoe maak je een Aankondiging T…
·Hoe te Sommen maken in Word 20…
·Hoe je tekst toe aan een Adobe…
·Hoe te Postkaarten in Publishe…
·Hoe te combineren Twee foto's …
·Hoe een PLT bestand maken 
·Hoe te Fonts in InDesign CS3 B…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe doet u mee een server via IP met GMO…
·Hoe maak je een gespiegelde afbeelding i…
·Hoe te gebruiken Regedit om de versie te…
·Wat is de extensie Igr ? 
·Hoe je MySQL configureren in XAMPP 
·Word 2007 Objecten Niet Verschijnen 
·Hoe kan ik iTunes Download Helper 
·Hoe maak je een PowerPoint invoegen Into…
·Hoe te Marketscore spyware te verwijdere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com