Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een Six - pagina Booklet
Boekjes worden gebruikt om informatie over uw bedrijf of project in een verkorte gevouwen - pagina -indeling zorgen maken . Ze kunnen worden gemaakt met behulp van sjabloon galeries die beschikbaar online of op uw computer zijn . Bij het selecteren van een boekje uit de sjabloon galerij , gebruik maken van de een die het beste zal vertegenwoordigen uw boekje behoeften . De galerie template wordt een voorvertoning van templates weer te geven . Pas de sjabloon om het aantal pagina's die nodig zijn in uw boekje project . Instructies
Word 2010
1

Klik op het tabblad " File " en selecteer " Nieuw . " Type " Boekje " in het zoekvak . Klik op " Enter ". Beoordelen het boekje sjablonen die verschijnen . Voorbeeld van het boekje door te klikken op de afbeelding en de herziening van de template voorvertoning in het deelvenster juiste taak . Klik op het icoon " Download " om de sjabloon te downloaden naar uw computer . De sjabloon wordt geopend in Microsoft Word . Kopen van 2

Markeer de standaardtekst en typ uw tekst in het boekje . Als het boekje sjabloon dan zes pagina's , selecteer de tekst in de extra pagina's en druk op 'Verwijderen'. Werk de foto door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer " Afbeelding wijzigen . " Zoek op uw computer en zoek een nieuwe afbeelding . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
3

Sla de wijzigingen op door te klikken op het pictogram " Opslaan" op de werkbalk Snelle toegang .
Google Documenten
4

Ga naar de Google Documenten template galerij. Type " Boekje " in het zoekvak . Klik op de " Search Sjablonen " knop . Beoordelen het boekje sjablonen die verschijnen . Klik op de "Gebruik deze Template " icoon om de sjabloon te downloaden naar uw computer . De sjabloon wordt geopend in Google Documenten .
5

Markeer de standaardtekst en typ uw tekst in het boekje . Als het boekje sjabloon dan zes pagina's , selecteer de tekst in de extra pagina's en druk op 'Verwijderen'. Werk de beelden door het schrappen standaard afbeeldingen . Klik op de afbeelding en druk op de "Delete" toets op het toetsenbord . Nieuwe beelden toevoegen door te klikken op " Insert " en " Beeld " op het menu . Zoek op uw computer en zoek een nieuwe afbeelding . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
6

Sla uw wijzigingen op door te klikken op de "Opslaan" -pictogram op het menu .
OpenOffice
7

Ga naar de OpenOffice template galerij. Type " Boekje " in het zoekvak . Beoordelen het boekje sjablonen die verschijnen . Klik op de "Gebruik deze " icoon om de sjabloon te downloaden naar uw computer . De sjabloon wordt geopend in OpenOffice Writer .
8

Markeer de standaardtekst en typ uw tekst in het boekje . Als het boekje sjabloon dan zes pagina's , selecteer de tekst in de extra pagina's en druk op 'Verwijderen'. Werk de beelden door het schrappen standaard afbeeldingen . Klik op de afbeelding en druk op de "Delete" toets op het toetsenbord . Nieuwe beelden toevoegen door te klikken op " Insert " en " Beeld " op het menu . Selecteer " Uit bestand . " Zoek op uw computer en zoek een nieuwe afbeelding . Klik op de afbeelding en op de knop "Openen" .
9

Sla uw wijzigingen op door te klikken op de "Opslaan" -pictogram op het menu .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe de WordPad Toolbar Gebruik…
·Hoe te Maandkalenders afdrukke…
·Hoe kan ik een watermerk op Vi…
·Hoe maak je een corrupte MS Pu…
·Hoe je foto's uploaden naar ee…
·Hoe maak je een kalender maken…
·Hoe om PDF's samenvoegen in Sn…
·Hoe te QuarkXPress Voorkeuren …
·Hoe te gebruiken MathType 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om uw stem opnemen op een Mac 
·Hoe te Ami Pro -bestanden converteren na…
·Hoe kan ik een song uit Windows Media Pl…
·Hoe de Screen Groter in Windows Movie Ma…
·Hoe naar e-mail een rapport van Access 
·Hoe je Real Player converteren naar Wind…
·Hoe te identificeren AVI Codec 
·Hoe kan ik PowerPoint op DVD Studio gebr…
·Hoe je foto's scannen naar Make a Video 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com