Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Adobe Acrobat 8.0 Features
Acrobat Professional 8.0 is een softwarepakket van Adobe ontworpen om professioneel niveau digitale documenten te maken . Het biedt een aantal functies waarmee u PDF-documenten maken en bewerken . Acrobat 8.0 is compatibel met een breed scala van bronbestanden en stelt u in staat om de inhoud en structuur van de documenten te controleren en te bewerken . Het ondersteunt ook multi - media data , zodat gebruikers geluiden , video's en 3D-modellen invoegen in PDF-documenten . Bronbestanden

Acrobat
8.0 is geschikt voor het maken van PDF- bestanden van een verscheidenheid van bronnen . De types van brondocumenten die door dit programma zijn papieren documenten gedigitaliseerd met behulp van een scanner , Microsoft Office-documenten , e-mailberichten en webpagina's . Acrobat 8.0 kunnen ook afbeeldingen naar het klembord gekopieerd , AutoCAD-bestanden , bestanden van PostScript -en EPS en bestanden van Adobe Create Suite in een PDF -bestand op te nemen . Rechtstreeks overbrengen van brondocumenten van e-mailberichten naar een PDF is alleen beschikbaar met behulp van Lotus Notes of Outlook .
Multimediabestanden

toevoegen van video's en geluidsbestanden naar documenten is een ander kenmerk ondersteund door Acrobat 8.0 . Deze versie van Acrobat ondersteunt mediaformaten waaronder Flash , Quicktime , MPEG , MP3 en Windows Media- bestandsindelingen . Sinds het PDF-bestand zelf niet een mediaspeler bevat , zullen alle media opgenomen in een PDF niet weergegeven tenzij de computer van de gebruiker over de juiste software is geïnstalleerd .
Webpagina's
< br >

converteren hele webpagina's naar PDF-bestanden is een andere optie die door Acrobat 8.0 Professional . Deze functie stelt u in staat om een volledige webpagina en alle bestanden die ermee verbonden zijn in een PDF te converteren. PDF- bestanden die zijn gemaakt van een webpagina zijn ontworpen om de functies van de bron webpagina na te bootsen . Hoewel dit proces ondersteunt de meeste soorten multimedia doorgaans te vinden in webpagina's , zullen geanimeerde GIF -bestanden weer te geven van de laatste frame van de animatie .
Formulieren

Gebruikers
dat wilt gekapt hun papierverbruik kunnen ervoor kiezen om PDF- bestanden te maken met interactieve formuliervelden . Deze functie biedt interactieve ruimtes waar informatie in het formulier wordt ingevoerd . Naast het verminderen van papierafval deze functie biedt een verhoging van de productiviteit in de vorm van automatische sorteren van bestanden . PDF-bestanden met interactieve formuliervelden bevatten beveiligingsfuncties ontworpen om persoonlijke of prive- informatie te beschermen .
Beveiligingsupdate voor

Acrobat
8.0 biedt een scala aan beveiligingsfuncties , variërend van file encryptie beveiligd door een wachtwoord in om meer complexe arrangementen . Een van de beveiligingsfuncties beschikbaar zijn in deze versie is certificaat gebaseerde encryptie . Deze functie voorkomt elke gebruiker zonder de juiste digitale certificaat van het openen van het bestand . Gebruikers kunnen ook voorkomen of beperken anderen uit een document met behulp van document certificering wijzigen . Adobe biedt ook server-based beveiliging met behulp van server - based security beleid . Deze zekerheid regeling heeft het voordeel van het toestaan ​​van de auteur om de hoeveelheid tijd gedurende welke een document kan worden bekeken beperken .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te True Font Gebruik 
·Adobe Photoshop Elements 3.0 T…
·Megapixel Vs . Foto Englargeme…
·Hoe kan ik Print 4X6 kaarten o…
·Hoe kan ik een brochure in Ado…
·Hoe je Adobe Photoshop CS V8 I…
·Hoe maak je een gratis Photo G…
·Hoe kan ik een boekje over de …
·Hoe te gebruiken Publisher 200…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Printen op Reflecterende Tape 
·Hoe te Datum Wildcards Vervang in Micros…
·Verschillen tussen CSV en XLS 
·Kan Drupal Blogs worden gecategoriseerd …
·Wat is de extensie MDE ? 
·Hoe AVI branden met Multiple Audio 
·Hoe kan ik de bestanden bekijken in een …
·Hoe naar Type Over Vector tekst in Adobe…
·Ik kan niet verwijderen van een lege pag…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com