Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te kiezen gebeurtenis Fliers ontwerp
Wanneer u betrokken bent bij een komende gebeurtenis , vliegers zijn een effectieve manier om het woord te verspreiden en trekken mensen naar uw functie . Of je het bevorderen van een gemeenschap garage sale , een kerk bak verkoop of een goed doel car wash - hoe beter je flier , hoe meer aandacht en business u zult trekken . Het ontwerpen van een flyer die de aandacht trekt is niet moeilijk om te doen . Door het volgen van een paar eenvoudige stappen , heb je een succesvol bericht dat u trots om te delen kan zijn . Wat je nodig hebt
8-1/2-by-11 inch gekleurd papier
Tekstverwerking programma clip art
Digitale foto
Printer
Zwarte inkt
Color ink ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een aandacht -krijgt schaduw van papier voor uw folder . Gebruik een van de vele TL- opties verkrijgbaar bij de meeste winkels met kantoorbenodigdheden . Fluorescerende kleuren zal uw flier pop temidden van een zee van pastelkleurige mededelingen op een gemeenschap bulletin board te maken , geschilderde muur of telefonisch bericht . Kopen van 2

Selecteer een vet lettertype in een contrasterende kleur aan uw papier. Black onderscheidt zich ook op een hete roze of fluorescerend geel , groen of oranje plaat . In plaats van het kiezen van buitensporig manuscript lettertypen die moeilijk te lezen kunnen zijn , kiezen voor iets wat gemakkelijk op de ogen , zoals Arial , Verdana of Tahoma .
3

Gebruik verschillende lettergroottes om rente toe te voegen aan uw folder . Maak uw rubriek groot en vet . Gebruik kleinere lettertypen voor lijsten met informatie , en kies een lettertype medium voor informatie , zoals de openingstijden , adressen , websites en telefoonnummers.
4

Inclusief alle relevante informatie over uw folder . Als je schrijft groot exemplaar , gebruiken verbazingwekkende foto's en echt vangen de ogen van mensen , het is allemaal niet relevant als je het adres , datum of uur van uw evenement weglaten .
5

Gebruik een array van bijvoeglijke naamwoorden om uw evenement te beschrijven . In plaats van gewoon te zeggen " garage sale , " overwegen "multi - familie garage sale " of "community - brede garage sale . " Voor een koor concert in de kerk , in plaats van te zeggen " concert " overwegen "Christmas Choral Concert . "
6

Implementeer afbeeldingen in uw folder . Kies passende illustraties die goed werkt met het thema van uw folder of digitale foto's die je kunt trekken in je kunstwerk met gemak . Kies een scherpe, heldere foto. Als u niet beschikt over een foto die is goed zichtbaar , af te zien van de foto helemaal.
7

Schik koppen , tekst en foto's om een ​​evenwichtige flier te creëren . De volgorde van de onderdelen van uw folder om een ​​paar verschillende versies maken , en kies degene die het meest esthetisch.
8

Zorg ervoor dat je genoeg inkt , zodat al je flyers uit te printen duidelijk . In plaats van opknoping verschoten vliegers , koopt meer inkt , of de aankondiging professioneel zo gekopieerd dat elke kopie ziet er zo goed als de ene voordat het .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een tijdschrift mak…
·Hoe maak je een productcode vo…
·Hoe te Avery 8699 dvd-labels a…
·Compatibiliteit van WinFax Bas…
·Hoe om te verwijzen in LaTeX 
·Hoe Business Brochures maken o…
·Hoe je tekst Diagonal in Firew…
·Hoe te Uw recente Fonts Clear …
·Hoe te SWF's in Dreamweaver em…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een back- up en herstel van een Vista- r…
·Open Bijlagen in Microsoft PowerPoint 
·Hoe te gebruiken Skype voor Engels Teach…
·Hoe te openen Office 2007 -bestanden met…
·Wat is de extensie XXL ? 
·Instructies voor het gebruik van Office …
·Hoe maak je een Web Banner gebruik van F…
·Adobe Vs . Google Documenten 
·Hoe maak je een Scatter Plot in Excel 20…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com