Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Tips voor Breuken in InDesign
Adobe InDesign niet automatisch breuken omzetten in standaard type tijdens de productie van documenten . Dat betekent niet dat fracties zijn echter onmogelijk . Je hoeft alleen maar een aantal tools gebruiken om rond het probleem in uw InDesign- DTP -documenten . Dit kan een beetje tijd in beslag nemen als je veel fracties , maar je kunt het doen . Decimalen

De eenvoudigste manier om rond de meest voorkomende breuken in InDesign is om ze te converteren naar decimalen . Decimalen zijn gemakkelijk te herkennen voor standaard fracties , zoals een kwart , de helft en een derde . Als u beschrijft een standaard letter-formaat papier , schrijf het " van 8,5 bij 11 centimeter . " Als u moet uitdrukken twee - en - een - kwart , schrijven 2.25 . Met behulp van decimalen zoveel mogelijk vermijdt vreemde tekens in uw tekst .
Woorden

Sinds fracties zien er soms een beetje vreemd in de tekst , overwegen spelling van de fracties in de tekst . Bijvoorbeeld , als je nodig hebt om de snelheid van een standaard vinylplaat geven , kon je schrijft " drieëndertig en een derde . " Toegegeven, dit neemt meer ruimte in een document en kan sommige lezers verwarren .
Font Choices

Sommige lettertypen bevatten breuken als een normaal onderdeel van hun functie . Bijvoorbeeld , wordt het lettertype ONIHelvetica gebruikt als een standaard in veel kranten in InDesign en QuarkXPress omdat het produceert fracties met behulp van de toets " Option " ( Apple Macintosh ) of de toets ' Alt ' ( Windows ) en de normale cijfertoetsen . Als u nodig hebt om de fractie te creëren voor de helft , houd de " Option " of de toets " Alt " en typ de toets " 2 " . Elk van de cijfertoetsen heeft een specifieke fractie eraan verbonden zijn met behulp van de speciale toetscombinatie . Andere fonts hebben ook directe toegang tot fracties ingebouwd
OpenType

Gebruik de OpenType-lettertypen beschikbaar zijn in InDesign om nummers in fracties veranderen . Bijvoorbeeld , als je typt " 1/2 " voor een- half , kunt u deze wijzigen in de fractie door de tekst te selecteren , vervolgens naar het menu " Type" en selecteer " Karakter . " Dit maakt het palet Teken verschijnen op uw linkerkant . Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek en selecteer " OpenType . " In het submenu , klik op " Breuken . " Merk op dat dit alleen werkt in OpenType-lettertypen geleverd door Adobe met InDesign .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een 5 - punts ster …
·Hoe om Spaans te Tekens Typ in…
·Hoe je briefpapier op een comp…
·Hoe te Norm.tekst converteren …
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe kan ik HTML bekijken in MS…
·Geheimen aan Spots & Krassen v…
·Hoe te Variabelen in InDesign …
·Hoe te gebruiken Adobe Gamma 
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·PowerPoint 2008 Tutorial 
·Hoe te FLV converteren naar de iPhone me…
·Hoe kan ik een map in Excel gebruiken JA…
·Hoe maak Type Look Gestikt Met InDesign 
·Microsoft Word branden op CD 
·Hoe te Arrows maken in AutoCAD 
·Hoe te Automatic Setup in Thunderbird 
·Het automatisch laden Websense 
·Hoe maak je een reactie in Powerpoint op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com