Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Missing Links in InDesign , maar ik zie de Graphics
Als je lay-out van een publicatie in Adobe InDesign CS5.5 , tekst en afbeeldingen te combineren u op de pagina's die deel uitmaken van uw brochure , catalogus , jaarverslag of technisch document . Om de grootte van uw werk- bestand beheersbaar te houden en te voldoen aan de productie richtlijnen , moet u meestal uw lay-out koppelen aan de foto's en tekeningen die u plaatst binnen zijn pagina's , waardoor Adobe InDesign naar previews van uw beelden op te slaan in je . Indd -bestand . Zelfs de meest doorgewinterde ontwerper kan de hachelijke situatie van het vinden van vermiste - grafische waarschuwingen in haar deelvenster Koppelingen gezicht terwijl haar voorbeeldafbeeldingen blijven onverstoord . Deze waarschuwingen geven de manieren links werken achter de schermen om uw lay-out te sluiten op uw afbeeldingen en waarschuwen u wanneer deze afbeeldingen wijzigen of verplaatsen . Linking vs Embedding

Wanneer u vanuit het programma waarin het afkomstig --- bijvoorbeeld een grafische kopiëren , Adobe Photoshop of Adobe Illustrator --- en plak het in een frame binnen een Adobe InDesign- layout , je bent inbedding die grafisch in uw layout-bestand . Ook wanneer u een afbeelding plaatst zonder deze te koppelen aan het, je bent het creëren van een geïntegreerde visuele . Hoewel het handig lijkt misschien slechts een lay-out bestand moeten doorgeven aan medewerkers of servicebureaus , deze een- bestand setup is niet zonder nadelen . Grote visuals kan uw layout-bestand groeit met sprongen en grenzen , het belasten van het systeem weer te geven , te bewerken en af ​​te drukken . Ingesloten bestanden kunnen niet bijwerken om wijzigingen in uw oorspronkelijke afbeelding weer te geven . Inbedding maakt het ook moeilijk om kleurenafdrukken te beheren .
Beheren Links

Als u de naam of een opslagplaats van een bestand wijzigen dat u hebt gekoppeld aan een Adobe InDesign layout , of als je het helemaal wilt verwijderen, moet u uw links werken dienovereenkomstig zodat InDesign kunt vinden en gebruik maken van uw grafische of de vervanging ervan . Uw Links panel zal weerspiegelen het feit dat uw link is verouderd , terwijl uw preview, die InDesign gemaakt wanneer u voor het eerst geplaatst of bijgewerkt uw grafische , blijft intact . Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw links blijven actueel , of InDesign waarschuwt u voor problemen wanneer u probeert af te drukken of te verpakken uw layout-bestand .
Beheren Previews

Adobe InDesign geeft je drie verschillende kwaliteit - niveau keuzes voor beeldweergave in uw lay-out bestanden . Als u Snel kiest , InDesign vertegenwoordigt elk visueel met een grijs kader . Aan het andere eind van de schaal , toont hoge kwaliteit uw foto's op volledige resolutie , die trouw verbetert ten koste van de prestaties van de toepassing . De toepasselijk genaamde Typische instelling een evenwicht tussen snelheid en kwaliteit , waardoor u een goede kijk op uw foto's zonder vertragen uw scrollen en paging snelheid als een slak . U kunt een document - brede standaard ingesteld en overschrijven op een afbeelding - specifieke basis.
Document Management

Adobe InDesign CS5.5 bevat uitgebreide preflight functies die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw document is klaar om af te drukken en al uw foto's zullen zo goed uitzien op papier als in de programma's waarvan zij de oorsprong . Het is nog steeds een goede gewoonte om te brengen van uw Links paneel en blader door de lijst met afbeeldingen in uw ontwerp om te controleren of de previews je ziet en de bestanden die ze vertegenwoordigen zijn in sync en klaar om af te drukken . Of uw banden gaan muf omdat je verplaatsen , hernoemen of bewerk de graphics die ze vertegenwoordigen , zullen uw afgedrukte resultaten lijden tot u brengen van uw Links paneel en het oplossen van de situatie .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Stille installatie van Office …
·Hoe maak je een standaard Boek…
·Hoe maak je een opgeslagen ges…
·Verschillen tussen Adobe Photo…
·Hoe kan ik muziek op Windows S…
·Hoe te Bijschriften toevoegen 
·Wat is de grootste maat van ee…
·Hoe te om Uw Eigen Gratis Birt…
·Hoe kan ik formulieren bewerke…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar FLV Met Mac OS X…
·Hoe te Loop Continu in Flash 
·Hoe je video's kunt afspelen met iLive 
·Hoe kan ik DVD Films Kopiëren naar Blan…
·CRM Software Tools 
·Hoe te Minimum & Maximum waarden in Exce…
·Hoe Rip & Burn CD's met Media Player Cla…
·Hoe maak je een gebruiker Bar in GIMP Zo…
·Hoe te verminderen Video File Size 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com