Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is het proces om Pantone converteren?
Pantone- kleuren worden omgezet naar CMYK of HTML ( hex ) codes met behulp van online matching gidsen of staal gidsen . Pantone is een gestandaardiseerd kleurenpalet gebruikt in bijna alle ontwerpprocessen van grafisch ontwerp tot interieur . Soms moeten ontwerpers om Pantone kleuren om te zetten in een CMYK-equivalent voor het afdrukken , of HTML ( hex ) codes voor het web . PMS

De Pantone Matching System of PMS , is het hart van de Pantone -palet . Of u nu het ontwerpen van stoffen , het kiezen van verf , brochures drukken of vervaardigen van kunststof , als u kiest voor een Pantone kleur die je zult eindigen met dezelfde tint op een of meer van deze materialen . Pantone-kleuren worden gegeven PMS nummers om een bepaalde kleur te identificeren tegenover een spectrum van producten . Bijvoorbeeld , een lichtgele is PMS 100 . Afhankelijk van het gebruikte materiaal , ongeveer 3.000 individuele kleuren zijn beschikbaar .
Waarom converteren?

Soms Pantone inkten en kleurstoffen zijn niet praktisch of binnen het budget , zodat een ontwerper moet de PMS converteren naar een ander formaat . CMYK staat voor Cyaan, Magenta , Geel en Zwart. Het is een veel voorkomende en relatief goedkope drukproces gebruikt enkel de vier kleuren inkt op een brede waaier van andere kleuren. Voor ontwerpers op een begroting , zijn Pantone kleuren over het algemeen omgezet naar CMYK . HTML ( hex ) -codes worden gebruikt in webpagina's . Dus als een ontwerper wil een Pantone inkt kleur online recreëren , zal hij een Pantone gelijkwaardige code te verkrijgen van een kleurconversietabel .
Online Conversion

kleur Bridge is een gratis , digitaal PMS conversie gids rechtstreeks van Pantone . Om een ​​kopie te downloaden , aanmelden met Pantone en toegang tot het bestand van de Color Bridge Digitale Bibliotheek . Er zijn ook gratis kleur tafels beschikbaar online . Een snelle zoektocht levert verschillende resultaten . De meeste omvatten PMS , CMYK en hexadecimale codes naast een kleur monster. Wees ervan bewust dat, tenzij uw monitor is gekalibreerd met Pantone -software , is er een kleurverschuiving tussen wat je ziet op het scherm en in print .
Swatch Gidsen

Als je doen elke vorm van afdrukken en je bent het omzetten van Pantone naar CMYK , hoe beter je bent vertrokken met een staal gids. Stalen zijn verkrijgbaar bij Pantone retailers en in de meeste kunst - aanbod winkels . Aankoop kleine kleurgroepen voor $ 60 en up , of meer volledige swatch gidsen voor $ 130 en omhoog , op het moment van publicatie . Zorg ervoor dat u kiest voor een staal verpakking die CMYK conversie getallen en de volledige kleur familie je nodig hebt om mee te werken omvat .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te Tafels en Outline Fonts…
·Hoe je Adobe 9 Install 
·Hoe de Rubber Stamp -functie i…
·Hoe maak Snapz Pro X Open in F…
·Hoe maak je een Animated Signa…
·Hoe de marges aanpassen in een…
·Hoe te bespoedigen SharePoint 
·DIY : Place Cards 
·Hoe kan ik een Picture Box in …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe afdrukken Out Church Bulletins 
·How to Get Rid van onscherpte in Adobe P…
·Hoe te verwijderen Mavis Typing Tutor 
·Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
·How to Play Max Payne 
·Hoe kan ik Convert AVI naar MPEG op Mac …
·Concept van Video Conferencing 
·Hoe MP3 Tags corrigeren in Windows Media…
·Kan You Move een zoeklijst Van Rijen naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com