Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een Animated Signature Tag
Veel mensen gebruiken geanimeerde handtekeningen als onderdeel van hun online identiteit op forums en blogs maken . Wilt u een eenvoudige geanimeerde handtekening , download de gratis beeldbewerkingsprogramma GIMP . GIMP biedt een scala aan tools voor het maken van complexe of eenvoudige tekeningen en draaien ze in . Gif -animaties . Wilt u het . Gif-bestand toe te voegen aan uw handtekening met behulp van HTML , het beeld . Gif uploaden naar een image - hosting website, zoals Photobucket , ImageShack of TinyPic . Instructies
1 officiële website

Bezoek GIMP 's ( zie bronnen ) en klik op de knop "Download" . Druk op "OK " in het pop - up scherm en dubbelklik op het gedownloade bestand . Volg de instructies van de installateur , op " Next " of "OK" wanneer dat nodig is . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram GIMP om het programma te starten . Druk op de toetsen " Ctrl " en " N " om een ​​nieuw bestand te maken .

Klik 3 op het menu ' Beeld ' en ga naar ' Canvas Size . " Voer de gewenste grootte voor uw handtekening en voer de gewenste grootte in de " hoogte " en " breedte " dozen . Druk op " OK . " Typisch , handtekeningen bestaan ​​uit kleine tot middelgrote doek maten , zoals " 200 door 200 . "
4

Voeg een achtergrondkleur , indien gewenst . Klik op de functie " Bucket " en selecteer de juiste kleur van de functie " Fill Color " . Klik op het canvas om de kleur toe te voegen . Indien gewenst , voeg een patroon of tekening met behulp van de " Lijn " of " Brush " gereedschappen . Klik op het gereedschap en dan op de " Line Color " swatch . Klik op het juiste staal en trek een lijn of vorm met behulp van de muis . Herhaal dit proces tot je de achtergrond vullen .
5

Druk op de toetsen " Ctrl " en " A " om de volledige afbeelding te selecteren . Druk op de toetsen " Ctrl " en " C " om de afbeelding te kopiëren . Voeg de gewenste handtekening tekst of tekening op het beeld met behulp van de " Tekst " of functie " Brush " . Gebruik bijvoorbeeld de tekst te schrijven " John . "
6

Voeg een nieuwe laag door op de " New Layer" knop . Klik op de nieuwe laag en druk op de toetsen " Ctrl " en " V " Klik op de functie " Arrow " en sleep de achtergrond afbeelding op zijn plaats , zodat deze is uitgelijnd met de originele achtergrond . Gebruik de " Tekst " of functie " Brush " om de juiste tekst of afbeelding toe te voegen . Gebruik bijvoorbeeld de tekst tool om te schrijven " Smith . " Dit creëert een animatie die " John , " dan knippert " Smith . "
7

Herhaal dit proces van het toevoegen van een laag , het kopiëren van de achtergrond en de nieuwe tekst toe te voegen totdat u de animatie te voltooien .
< br > 8

Dubbelklik op de tool " Layer Comments " voor de eerste laag . Schrijf de gewenste vertraging in milliseconden , en sluit je het in . Bijvoorbeeld , als u de eerste laag uit te stellen voor een seconde , schrijven " ( 1000ms ) . " Herhaal dit proces voor elke laag van de animatie .
9

Klik op het menu " Beeld " , gaat u naar "Filters ", klik op " Animation " en klik op " Animation optimaliseren . " Open het menu "Bestand " en scroll naar "Opslaan als . " Voer een naam in en klik op de extensie menu bestand drop-down . Selecteer de extensie . Gif in en druk op " OK".

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe de Space Pas tussen Kolomm…
·Hoe een boekje in Microsoft Of…
·Hoe te QuarkXPress Voorkeuren …
·Hoe een Event Program Book ont…
·Hoe te Gescande documenten Van…
·Hoe maak je een Flyer Maak op …
·Hoe de Mini werkbalk in Office…
·Hoe te Aanduidingen voor figur…
·Kunt U Verander de look van he…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe afdrukken Van Microfiche 
·Hoe te wijzigen Geblokkeerde sites in No…
·Hoe kan ik mappen Together van FTP 
·Adobe Video Effects 
·Hoe je Media Player bibliotheek Toevoege…
·Hoe kan ik een spreadsheet op Word Maak …
·Hoe je de Query opslaan in Access 2003 
·Hoe je niet afdrukken Headers op de eers…
·Hoe je het volume te verhogen op de Quic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com