Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe kan ik erachter komen de SKU -nummer van een Grocery Item ?
SKU staat voor Stock Keeping Unit en is een unieke code die het mogelijk maakt supermarkten te houden items die worden verkocht of bewaard in de inventaris van de winkel te helpen . De SKU is meestal in de vorm van een reeks letters of cijfers . Zelfs een kleine variant in een product , zoals grootte , zal een unieke SKU vertegenwoordigd . In de afgelopen jaren hebben veel grotere supermarktketens een poging om de hoeveelheid producten in voorraad gehouden als onderdeel van de optimalisatie programma's, genaamd SKU rationalisatie knippen gemaakt , dus het verminderen van het aantal SKU nummers die zij moeten volgen . Bijvoorbeeld , in plaats van die 32 verschillende merken van Crest tandpasta kan Walmart kiezen om slechts 16 dragen . Instructies

Meest SKU nummers 1 in kruidenierswaren zijn opgenomen in de Universal Product Codes ( UPC ) die ergens op het pakket als een reeks van lijnen van verschillende breedtes met getallen onder de lijnen . Kijk op de zijkant of de onderkant van het product voor de UPC , ook wel bekend als een streepjescode . De barcode bevat informatie , met inbegrip van de SKU , dat wordt opgepikt door de scanner bij de check - out lijn . Kopen van 2

Om een ​​SKU te vinden op een product uniek is voor een bepaalde supermarkt , zoals brood uit de bakkerij of vers gesneden vleeswaren en kazen , kijk op de winkel - gedrukte label dat de naam en beschrijving product bevat . De SKU zal een deel van de streepjescode zijn.

Merknaam producten 3 hebben een universele barcode die supermarktketens vaak gebruiken als de SKU . Bijvoorbeeld , twee afzonderlijke pakketten van hetzelfde type , de grootte en vorm van Oreo cookies hebben dezelfde SKU . Als een pakket ontbreekt de SKU , kijk voor de exacte hetzelfde merk en grootte .
4

Omdat veel winkels gebruik maken van de universele barcodes als hun SKU , kan de code op verschillende ketens hetzelfde zijn . Een pakket van Oreo koekjes bij Target zal waarschijnlijk dezelfde SKU als hetzelfde type en grootte van Oreo cookies bij Walmart .
5

Sommige groenten en fruit niet barcodes hebben . Om een ​​SKU te vinden op deze producten , kijk voor een sticker op het product dat een nummer dat een winkel kassier zal typen in een computer om dat product in de winkel databank worden ervaren. Als het product niet over een sticker , vraag dan een kassier voor de winkel " lookup " code voor dat item .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe kan ik een handleiding Ora…
·Wat is een primaire sleutel in…
·Wat is een MQ Client ? 
·Hoe te SQLite installeren op W…
·Hoe het opslaan van waarden in…
·Hoe te converteren naar ISO Ud…
·Hoe maak je een Microsoft- Swi…
·Hoe je verborgen kolommen in e…
·Hoe maak je een Reference in M…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak ik een back-up maken voor een A…
·Belang van Microsoft Excel 
·Wat is de extensie . REN ? 
·Hoe kan ik een dvd branden op een Dell V…
·Hoe te Motion Blur in Photoshop CS3 Corr…
·Oracle DBA Training 
·Hoe maak je een collage maken met Dekkin…
·Hoe maak je een Automated System Recover…
·De beste manier om een macro knop Maak o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com