Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
De voordelen van een relationele aanpak van Database Design
Een relationele database is een verzameling van ruwe data gestructureerd door rijen en kolommen , maar georganiseerd langs een principe concept. Bijvoorbeeld , een telefoonboek is een database georganiseerd langs drie kolommen en meerdere rijen en het organiserende principe is de naam en het telefoonnummer van de relatie . Databases die meer verfijnd gaan verder dan het organiseren van begrip door het creëren van tabellen ( kleinere databases ) dat de invoer van gegevens te controleren . PlatBestand Database
Een flatfile databank heeft geen organiserende principe .

Een voorbeeld van een eenvoudige niet - relationele database is een spreadsheet . Het bestaat uit rijen en kolommen . Vaak een spreadsheet zal gaan met de term een PlatBestand database. Echter , kunnen ze onhandelbaar heel snel door het hebben van zeer grote sets van informatie die kan nemen honderden rijen of kolommen . Dit is omdat er geen organiserend principe de database. Daarom, wanneer u elk type gegevens kunt invoeren , wordt het moeilijk om te beheren . Het is moeilijker om gemeenschappelijke grond te vinden tussen de verschillende onderdelen , of om statistische informatie te vinden , of te ontdekken relaties tussen de gegevens .
Makkelijk te beheren Gegevens
Relationele databases maken het eenvoudig om gegevens met een organiserend principe te beheren .

Een belangrijke reden dat u een relationele database te gebruiken over een flatfile databank is dat de relationele database is eenvoudiger te beheren . Om te beginnen , kunt u de rijen en kolommen langs een eenvoudig concept te organiseren . Neem een sales database. U kunt de informatie langs productnaam , productnummer , en de fabrikant te organiseren . Dan zou je een fabrikant database, die producten lijst , prijs , en de naam van de fabrikant . Deze twee databases zijn " tafels " en kunnen samen met de naam van de fabrikant en het productnummer worden gekoppeld . Daarom verkoopinformatie is gescheiden van informatie over de fabrikant .
Organisatie door Data Types
Relationele databases gegevens kunnen organiseren door types voor een consistente structuur .

hebben van een relationele database maakt niet alleen gegevens beheersbaar , je kunt gebruik maken van data types ( de structuur van de gegevens ) om fouten te elimineren . Het is gemakkelijk om consistentie in een relationele gegevensbank. Data types kunnen soortgelijke ingevoerde gegevens te produceren ; de gegevens zijn consistent in de structuur , zelfs indien verschillend in uiterlijk . Zo kan data zo uitzien : 10/19/2010 of 12/01/2010 . Alle data zal dezelfde structuur hebben : dd /mm /yyyy hoewel ze er anders uitzien . Het hebben van een consistente structuur vermindert de kans op fouten .

Zodra je data te elimineren = invoerfouten , dan is de rapportage in overeenstemming zal zijn . U kunt soortgelijke informatie bevatten in vergelijkbare wijze . Dus rapportage zal goed georganiseerd en gestroomlijnd .
Onthul Relations Niet Normaal gezien
Een relationele database kunnen samen relaties als stukjes van een puzzel gezet .

ander voordeel van een relationele database die belangrijk is dat het helpt ontdekken relaties tussen gegevens die anders moeilijk te herkennen zijn. Bijvoorbeeld , de verkoop van een product door een bepaalde retailer, maar de verkoop van hetzelfde product bij een andere retailer kan anders zijn . Analyse kan informatie over wat de winkeliers doen dat is anders opleveren . Dergelijke informatie , als het ware in een flatfile databank , moeilijk te zien zou zijn . Echter , in een relationele database is het gemakkelijk .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe Access gebruiken om alles …
·Hoe kan ik een MDB in OpenOffi…
·Hoe te tellen in Access 2007 
·Hoe kan ik mijn Access Gegeven…
·Hoe Web Database Applications …
·Hoe kan ik dubbele gegevens in…
·Hoe de tabellen in Access 2007…
·Hoe maak je een toevoegquery a…
·Hoe te Access 2007 gebruiken o…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je opnieuw installeren LiveUpda…
·Hoe kan ik een afbeelding voor een thank…
·How to Get iDVD te werken met een extern…
·Copy & Paste Help 
·Hoe te Bestanden uploaden Stop in FrostW…
·Hoe je Adobe Reader 9 Document beveilige…
·Hoe te Raffle Tickets op een 8 - per - p…
·Hoe kan ik een M4A bestand branden op ee…
·Hoe maak je een Flyer met Illustrator 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com