Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een schema Database
Databases kunnen op een aantal manieren nuttig zijn als gevolg van de manier waarop ze slaan en te organiseren informatie maken . Ze kunnen een aantal boekhoudkundige functies , voorraadbeheer en andere toepassingen uit te voeren . Een minder gebruikte functie is echter het vermogen om activiteiten en planningen , die kan worden gebruikt door bedrijven voor vergaderingen , werknemer schema en andere doeleinden te creëren . De stappen voor het maken van een schema is afhankelijk van welke toepassing u wilt gebruiken, maar een van de gemakkelijkste manieren om te gaan over het is om te beginnen met een sjabloon die is geschreven voor de meeste database- applicaties . Wat je nodig hebt
Database applicatie
Schedule template
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw database applicatie . Zowel Excel en Access hebben voorgeprogrammeerde schema templates , net als vele anderen . Kopen van 2

Vind een sjabloon . In Excel 2007 , klikt u op de " Office "-knop , klik op " Microsoft Online " in de " Sjablonen " venster en typ " schema " in het zoekvak . Daar kunt u een voorbeeld van verschillende templates en zoek naar een juiste. In oudere versies van Excel , kies "Nieuw " onder het menu "Bestand " om naar het gedeelte " Sjablonen " . Voor Access -gebruikers , is er een rubriek met het label " Template categorieën . " Door te klikken op " Featuring ", wordt u doorgestuurd naar Microsoft Office Online , waar u kunt zoeken naar een geschikte template . Zorg ervoor dat de template die je kiest wordt genoteerd als zijnde voor uw software .
3

Download en open de template . In beide toepassingen , zul je dan moeten de sjabloon te downloaden door op " Download ", waarna deze automatisch wordt geopend in de applicatie .
4

Gegevens invoeren . U kunt de velden en de gegevens personaliseren . Dubbelklik op een afzonderlijke cel . U kunt dan markeren en de bestaande tekst en typ uw keus van tekst te wissen .
5

Pas het schema . U kunt ook de eigenschappen van het schema , zoals het lettertype en de achtergrondkleur . Plaats de cursor op een cel en klik met de rechtermuisknop . Er verschijnt een menu . Kies "Celeigenschappen " en een menu box zal verschijnen met verschillende tabbladen . Kies " Lettertype " om het type, de kleur of de grootte van het lettertype wijzigen . Andere tabbladen kunt u schaduw in de cel en andere veranderingen .
6

Sla uw schema . U kunt dit doen in nieuwere versies van Excel en Access door te klikken op de knop "Opslaan" , dat een beeld vertegenwoordigt een diskette aan de bovenkant van de applicatie heeft . In eerdere versies , kiest u de optie "Opslaan" onder het menu "Bestand " . U kunt ook samen op de " Control" en "S" toetsen wanneer u bezig bent met uw schema .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe Memory toewijzen aan Oracl…
·Hoe gegevens in twee verschill…
·Hoe maak je een Check Box gebr…
·Ik kan niet de gegevens in SQL…
·Hoe te Documentrechten bewerke…
·Hoe te Dynamische Stored Proce…
·Microsoft SharePoint Training 
·Hoe maak je een Date Field con…
·Hoe de keuzelijst Standaard na…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Spark Bewerken 
·Hoe kan ik Excel Formules Begrijp 
·Hoe de pop - upblokkering in BitDefender…
·How To Uitschieters verwijderen 
·Hoe maak je een VMWare aanleg bestand te…
·Hoe maak je een chatsessie op Skype Book…
·Hoe te Samenvoegen E-mail in Microsoft W…
·Hoe te kopiëren en plakken foto's voor …
·Hoe te Titels maken in Microsoft Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com