Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
MS Access 2003 Projecten
Een van de beste dingen over de Microsoft Access 2003 -database -programma is zijn veelzijdigheid . Deze krachtige maar toch makkelijk te gebruiken programma kan iets eenvoudigs als een kerstkaart lijst of een huishouden inventaris , of zo complex als een volledig geïntegreerd product - bestelsysteem te creëren . Huishoudelijke Inventarisatie

Of u woont in een hout - side cottage of een enorm herenhuis , is het belangrijk om bij te houden van de items binnen die muren te houden . Het creëren van een huishouden inventaris die geeft je bezittingen ruimte -voor- ruimte kan maken indienen van een schadeclaim een stuk gemakkelijker en kunt u weer op je voeten na een inbraak of brand . U kunt Access 2003 gebruiken om tabellen te maken dat de lijst van de inhoud van elke kamer in uw huis , met velden beschrijven elk item , samen met zijn aankoopdatum , aankoopprijs en de geschatte actuele waarde . Zodra de tafels zijn in de plaats , kunt u ze gebruiken om een data entry formulier dat u toestaat om elke nieuwe aankoop in de huishoudelijke inventaris databank te creëren .
Medewerker Database

Werkgevers kunnen Microsoft Access 2003 gebruikt om bij te houden van elk aspect van hun personeelsbestand , uit verhuur datum en functietitel om salaris en vakantie evenwicht . Werkgevers kunnen een tabel met de demografische gegevens van iedere werknemer , inclusief geboortedatum van de werknemer , de leeftijd en het postadres te creëren . Andere tabellen kunnen worden gebruikt om pay informatie , waaronder uurloon tarief , jaarsalaris en het percentage van de laatste verhoging van de werknemer op te nemen . Andere tafel zou de zieken - tijd en de vakantie - tijd saldi lijst voor elke werknemer , met al die informatie wordt gebruikt om een gedetailleerd beeld van elke werknemer te compileren .
Product - bestelsysteem < br >

Bedrijven
kunt een Access 2003 -database om te dienen als een direct product - bestelsysteem voor hun verkoop medewerkers te ontwerpen . De product - bestelgegevens inschrijfformulieren kunnen worden gebonden in rechtstreeks naar de tabellen die track van de inventaris en de hoeveelheid van elk product aantal resterende houden . Als orders worden ingevoerd , die inventaris tafel updates in real time , en als er niet voldoende eenheden om een bepaalde volgorde van de verkoper kan een speciale waarschuwing ontvangt onderhouden . Op hetzelfde moment , kunnen de leden van het management query's op de database om te bepalen welke onderdeelnummers bijna leeg zijn , waardoor ze vervangende voorraad bestellen voordat tekorten kritiek worden .
Post Receipts
< br

Bedrijven > kan een Access 2003 -database gebruiken om ontvangstbewijzen van geregistreerde , gecertificeerde en overnachting mail in te voeren . Om een ​​dergelijke database te maken , kan de database- ontwerper een tabel die velden voor het referentienummer op het poststuk , de datum waarop het document werd ontvangen , de naam van de ontvanger en alle relevante aantekeningen bevat te bouwen . De database-ontwerper kan ook een drop- down box in de tabel en het inschrijfformulier data om aan te geven welk soort post ( gecertificeerd , geregistreerd , FedEx , UPS ) wordt opgenomen .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe je MS Access Rapporten E-m…
·Hoe toegang SQL Query Builder 
·Hoe maak je een bijschrift in …
·Hoe maak je een selectiequery …
·Hoe maak je een doorzoekbare W…
·Hoe maak je een ander beeld in…
·Hoe maak je een eenvoudige Dat…
·Hoe te QuickBooks gebruiken vo…
·Hoe je MS Access 2003 Hier 
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Belangrijkste redenen U Gebruik Computer…
·Hoe u uw HP Lock in Combat Arms 
·Wat is de extensie OBK ? 
·Hoe een RX2 Creëren 
·Wat is de bestandsextensie , PACK ? 
·Wat is Steam spyware? 
·Hoe te converteren naar tekst Powerpoint…
·Hoe te beperken Celafmetingen 
·Hoe het opzetten van Windows Live OneCar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com