Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Het verschil tussen DDBMS & Traditionele DBMS
Een database management systeem , of DBMS , is software die winkels , opgehaald en updates van bestanden van een centrale database . Het fungeert als een intermediair tussen de programma's en de database , en kunnen meerdere gebruikers of programma's om toegang te krijgen tot een bestand tegelijk . Echter , betrouwbaarheid en efficiëntie problemen in grotere netwerken wordt gevraagd de uitvoering van een gedistribueerde database management systeem of DDBMS , waarin bestanden en verwerkingsfuncties worden via verschillende sites op een computernetwerk . Databank Process Distribution

een centrale database , kan een DBMS worden uitgevoerd als een proces , een data scenario - PODO of - waarin een computer is verbonden met de host DBMS gegevens ophalen . Een client /server DBMS kan ook worden geïntegreerd als een veelvoud proces , enkele datanetwerk - genaamd MPSD - . Om meer dan een computer om toegang te krijgen tot een database

Grotere bedrijven kunnen vereisen een enterprise database te steunen veel gebruikers over meerdere afdelingen . Dit zou de uitvoering van een meervoudige proces , meerdere data scenario , of MPMD , waar veel computers zijn gekoppeld aan een volledig gedistribueerde client /server DDBMS vereisen .
Betrouwbaarheid

de DDBMS biedt meer betrouwbaarheid door verminderen van het risico van een single-site storing . Als een computer in het netwerk uitvalt , wordt de belasting verdeeld over de rest van de computers . Verder een DDBMS maakt replicatie van gegevens tussen meerdere locaties ; gegevens van de defecte site kan nog beschikbaar zijn op andere sites . Een gecentraliseerde DBMS verschilt omdat een mislukte computer waarop de database herbergt zal het hele systeem verzwakken .
Transparantie

Een DDBMS kunnen drie niveaus van transparantie ondersteuning te verbergen een zekere complexiteit van de gebruiker , het effectief beheren van de database alsof het gecentraliseerd waren . Fragmentatie transparantie , het hoogste niveau van transparantie , verdeelt de oorspronkelijke database in fragmenten en verspreidt ze over de hele DDBMS . Daarom hoeft de gebruiker niet hoeft te fragment namen of locaties om toegang te krijgen specificeren . Locatie transparantie vereist alleen de gebruiker om de namen van de fragmenten kennen . Lokale mapping transparantie , het laagste niveau van transparantie , vereist dat de gebruiker de naam en locatie van een fragment kennen .
Netwerkuitbreidingskit

een nieuwe site toevoegen aan een DDBMS is makkelijker dan in een DBMS . Uitbreiden of wijzigen van een DDBMS gebeurt op lokaal niveau , en niet de activiteiten van de andere sites aanzienlijk belemmeren . Echter , het aanbrengen van wijzigingen aan een DBMS kan worden tijdrovend en complex , omdat het netwerk is gecentraliseerd .
Efficiency

Het rendement van een DDBMS wordt verhoogd door middel van data lokalisatie , die verspreidt de gegevens waar het het meest vaak nodig om zakelijke eisen voldoen . Dit verhoogt de snelheid van de toegang tot de gegevens , omdat de gebruiker alleen een lokale subset van de database te ondervragen in plaats van de gehele database .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te plat bestand gegevens l…
·ETL tools : Zoeken Technieken 
·Access 2007 Error Code 2950 
·Hoe te Rijen verwijderen van b…
·DTS Import /Export Wizard Netw…
·Hoe te Triggers Exporteren Met…
·Definitie van een database obj…
·MS Word AutoCorrectie Niet Wij…
·Tutorial om een formulier ontw…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Bin laden van de bestanden 
·Hoe maak je een staafdiagram dat kan wor…
·Hoe maak je automatisch een Excel- besta…
·Hoe te vergelijken Desktop Search Tools 
·Wat is de extensie . PDD ? 
·Hoe kan ik een afbeelding in Adobe Photo…
·Hoe te Creature Geluidsbestanden Zoek vo…
·Hoe te Audio verlies te voorkomen bij he…
·Hoe te Spy verwijderen Hunter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com