Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een quiz maken in Access
Vereenvoudig uw testproces door het creëren van quizzen in een Microsoft Access-database . Access kunt u wijzigingen aan de inhoud en de lay-out van uw quizzen te maken . Het biedt ook een eenvoudige werkwijze voor het herschikken vragen om ze te tonen in een andere volgorde . U kunt een quiz in Access te creëren in verschillende stappen , waaronder het creëren van de onderliggende structuur , vullen het met waarden en het maken van rapporten om die informatie te presenteren . U kunt al uw quizzen te slaan op een locatie naar uw voorbereidingstijd te verminderen . Instructies
1

Klik op het tabblad "Create " van het lint aan de bovenkant van de pagina en selecteer de " Table Design " -knop om een nieuwe tabel toe te voegen . Access wordt een nieuwe , lege tabel in de ontwerpweergave waarmee u wijzigingen in de onderliggende structuur van de tafel te maken . Klik op het pictogram "Opslaan" op de bovenste linkerhoek en een beschrijvende naam aan uw tafel . Kopen van 2

Maak Vraag en Antwoord velden door te typen in de juiste namen in het veld Naam tekstvakken en selecteren " tekst " als het Data Type . Als uw antwoord bevat meer dan 255 tekens , selecteert u " Memo " als de Data Type plaats . Selecteer het veld Vraag en klik op de " primaire sleutel "-knop op het lint dat veld toe te wijzen als de primaire sleutel .
3

Bevolk de tafel met vragen en antwoorden . Omdat het veld Vragen fungeert als een primaire sleutel , moet elke vraag uniek te zijn . Opslaan en sluiten van de tafel wanneer u klaar bent met het toevoegen van informatie .
4

Maak een antwoordsleutel door het tabblad "Create " van het lint selecteren en op de " Report Wizard" knop . Selecteer de tabel die u zojuist hebt gemaakt in de " Tabellen /query ' drop- down box en alle velden toe te voegen in de Geselecteerde velden keuzelijst . Voltooi de wizard Rapport en selecteer de lay-out , sortering en de titel van de optie -schermen.
5

Maak een nieuw rapport met de Report Wizard om te dienen als de quiz vel . Selecteer de Vraag en Antwoord tafel van de " Tabellen /query ' drop-down box , maar alleen het veld Vraag toevoegen aan de Geselecteerde velden tekstvak . Voltooi de wizard , een voorbeeld van het rapport en sla het met een beschrijvende titel .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te converteren of importer…
·Hoe maak je een Switch Board m…
·Hoe maak je een script uploade…
·Paradox Bestandstypen 
·Hoe om te doen Afhankelijk Tes…
·Hoe te Queries update creëren…
·Grootte van een SQL buffer 
·De Ronde functie in T - SQL 
·Wat zijn SQL Actieve transacti…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Skype Groepen Backup 
·Hoe om audio uit een VOB -bestand Captur…
·Hoe u uw naam op een Moving Back Ground 
·Hoe om afbeeldingen Bigger in Photoshop …
·Hoe je Adobe -bestanden Unlock 
·LightWave 7 vs 3D Studio MAX 
·Over Massa E-mail 
·Hoe maak je een Date Picker & Input Mask…
·Hoe om audio uit Computer Speakers opnem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com