Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
De nadelen van het gebruik van een script -bestand naar een Oracle Database Creëren
Oracle-databases worden gebruikt in veel verschillende branches en soorten software applicaties . Oracle database administrators kunt handmatig databases met behulp van commando's in een command line interface te creëren of ze kunnen scripts die automatisch genereren van databases op een ad hoc basis te schrijven . Terwijl script - gebaseerde databases zijn populair , er zijn een aantal belangrijke nadelen verbonden aan de keuze om ze automatisch in plaats van gecreëerd handmatig aangemaakt . Complexiteit

Als een Oracle database administrator , is het belangrijk voor u om de structuur van uw Oracle-databases en hoe ze gerelateerd zijn aan elkaar te leren kennen . Met behulp van script bestanden naar databases in plaats van ze handmatig te maken te maken voorkomt dat je het leren over de complexiteit van uw database de eerste hand . Scripts kunnen ook onnodige rijen en tabellen in de database te maken , wat leidt tot onnodige databank complexiteit die mogelijk kunnen leiden tot fouten in de toekomst .
Kans op beschadiging

Sinds Oracle-databases worden doorgaans gebruikt door grote zakelijke ondernemingen, zijn er meestal grote hoeveelheden gevoelige gegevens die zijn opgeslagen in de databases . Terwijl scripts kunnen gemakkelijk automatiseren databank taken en creatie , kunnen ze ook de kans op onnodige databank creatie , die op hun beurt kunnen leiden tot een verhoogde en onnodige belasting van de databaseserver . Dit kan uiteindelijk crashen server van de database , waardoor uw bedrijf de Oracle-database te stoppen met werken - en dus alle aangesloten toepassingen die data te trekken uit de database te stoppen met functioneren en
Time Cost < br . >

een script maken dat feilloos werkt en niet leidt tot fouten kan een grote eenmalige kosten in verband met het hebben. Script -bestanden worden handmatig gecodeerd script - gebaseerde applicaties die opdrachten uitgevoerd ene na het andere om de benodigde Oracle- database te gebruiken . Handmatig aanmaken van de database kan het zelfde te nemen , of minder , hoeveelheid tijd als het maken van een script te draaien en maak de database. Nadat u in eerste instantie hebt geschreven een creatie script , is het waarschijnlijk dat je nodig hebt om extra tijd te besteden testen en debuggen het.
Budgettering en Overwegingen bij de planning

Door de tijd kosten in verband met Oracle-database creatie scripts , zal het budget van het onderhoud van uw Oracle-database te verhogen , omdat ontwikkelaars en beheerders zullen moeten tijd besteden aan het maken van het script en ervoor te zorgen dat het werkt . Verder, als de Oracle database platform ontvangt updates in de toekomst te inherente bugs te repareren , je script kan plotseling onverenigbaar geworden , dus de tijd van meer ontwikkelaars en testers die werken om ervoor te zorgen het script wordt bijgewerkt en compatibel met de nieuwste versie van uw Oracle- eisen databasesoftware .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te Query Microsoft SQL om …
·Hoe te schatten een Total Data…
·Hoe maak je een Berekend veld …
·Hoe maak je Labels Vanuit een …
·Hoe kan ik meerdere rijen Into…
·Relational Database Oefeningen…
·Hoe maak je een draaitabel vel…
·Hoe maken keuzelijsten in Acce…
·Voordelen & nadelen aan het ge…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Token in Drupal Toon 
·How Do You Opslaan als in Windows Vista …
·Wat is AutoAanvullen in MS Excel ? 
·Computervirussen en Trojaanse paarden 
·Hoe te Hyperlink Pad bijwerken in PowerP…
·Hoe je veel bestanden invoegen in Filema…
·Hoe maak je een Screen Saver Hou Van Com…
·Hoe maak je een dynamische Movie Clip Me…
·Hoe je updates voor Word 2007 Identifice…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com