Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe te gebruiken dvd's te branden Xbox 360 Games Gratis
Het optische schijven gebruikt voor Xbox 360 games kan hetzelfde zijn als standaard computer of film-dvd's kijken , maar er zijn enkele belangrijke verschillen . Microsoft produceert Xbox 360 -schijven met Dual Layer technologie die de media onherkenbaar in veel dvd-spelers of computer optische drives maakt . Zelfs als u een computer dvd -brander die schijven die met de speciale Xbox 360 -formaat kan herkennen , moet je game-bestanden wijzigen op de schijf voordat u ze kunt branden . Gelukkig is gratis software maakt het relatief eenvoudig om te doen . Wat je nodig hebt
lege DVD + R Dual Layered disc
PC met CD /DVD -brander voor het branden van Dual Layered schijven
originele Xbox 360 game disc
DVD Decrypter
ESR Patcher Utility verhuur CD /DVD brandprogramma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verifieer of de DVD -brander in je pc kan branden DVD + R Dual Layered schijven . Raadpleeg de handleiding voor de brander of bezoek de fabrikant website voor gedetailleerde informatie over het type DVD -schijven ondersteunt het station .

Download 2 en bespaar DVD Decrypter op uw PC ( zie "Bronnen" ) . Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand en installeren van DVD Decrypter . Start de computer opnieuw als dit wordt gevraagd door het installatieprogramma .
3

Download de ESR Patcher Utility ( zie "Bronnen" ) . De ESR Patcher Utility is een uitvoerbaar bestand , zodat u niet hoeft te installeren op uw computer .
4

Start het DVD Decrypter programma op uw computer . Klik op " Extra /Instellingen /Algemeen . " Klik op en maak de " Remove IFO /RUP RC Protection , " " Remove IFO /BUP RCE bescherming " en " Verwijder IFO /BUO Puos " opties . Klik op de knop "OK " .

Klik 5 " File /Mode /ISO " op de menubalk . Plaats de Xbox 360 game disc in de brander van uw computer . Klik op de "Write" knop . Wacht terwijl DVD Decrypter schrijft de bestanden van de spel-cd om een ISO image -bestand op uw computer . Verwijder de originele Xbox 360 disc nadat het programma klaar is met het maken van het ISO-bestand .
6

Dubbelklik op de download ESR Patcher Utility -bestand om het programma te starten . Blader naar de map waar u de ISO- image-bestand gemaakt met DVD Decrypter te slaan . Markeer het image-bestand , en klik vervolgens op de " Patch " knop . Wacht terwijl de ESR Patcher Utility voegt nodig encryptie bestanden naar het beeldbestand . Sluit het hulpprogramma wordt gevraagd.
7

Start DVD Decrypter of een andere CD /DVD branden applicatie . Klik en enable " Beeld " of " ISO " -modus in de brandende applicatie. Plaats de lege DVD + R Dual Layered schijf in de brander van uw computer .
8

Klik op de " Add Image " of " Browse" knop in de brandende applicatie. Zoek de gepatchte ISO-bestanden en selecteer deze in het venster file browser . Klik op de " Add " of "Open" knop .
9

Klik op de " Burn " of "Write " knop in het brandprogramma om het beeldbestand naar de lege schijf kopiëren . Verwijder de schijf wanneer de applicatie voor het branden klaar is met het branden van het beeld en wordt de schijf uitgeworpen . De gebrande schijf is speelbaar op de Xbox 360-console .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe kan ik een dvd branden Met…
·Hoe maak je een PowerPoint bra…
·Hoe maak je een Dual Layer DVD…
·Hoe maak je een CDR -bestand b…
·Hoe kan ik een dvd - rom brand…
·Hoe AVI branden op DVD met Win…
·Hoe maak je een ISO branden me…
·Hoe AVI filmbestanden branden …
·Hoe aan EP dvd's branden 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Grunge Banner in Gimp Zo…
·Hoe te Tekstvak Waarden Som in Excel VBA…
·Hoe om bestanden te delen in een Remote …
·Hoe te Merge & Center in Excel 
·Hoe importeer ik een videoclip op Adobe …
·Hoe om muziek van MediaFire naar iTunes 
·Hoe te bespoedigen Achterblijvende IM Re…
·Om te lezen hoe een PDF met Java 
·Hoe maak je een doorzoekbare Word- docum…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com