Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe maak je een CDR -bestand branden op een DVD
Recordable DVD's kunnen tot tien keer meer gegevens bevatten dan gewone CD - R's , het maken van DVD - R's het perfecte medium voor het opslaan en overbrengen van grote hoeveelheden gegevens . Of u hoopt om audio- , video-of gegevensbestanden op een DVD te branden , is er zeker een manier om u te helpen uw doel te bereiken . De CDR bestandstype , gebruikt met de CorelDRAW toepassing , wordt vaak gebruikt voor digitale afbeeldingen en grafisch ontwerp projecten en kan gemakkelijk worden gebrand op een opneembare DVD . Wat je nodig hebt
Computer verhuur dvd -brander schijf
Lege DVD - R
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 op de computer en open een DVD authoring programma . Gebruik een toepassing zoals Final Burner Vrije, K3B of Nero Multimedia Suite op de CDR -bestand branden op DVD .

Import 2 de CDR -bestanden . Als u gebruik maakt Final Burner Vrije, selecteer " Data CD /DVD " van de opties , klikt u op de link " Add Files " en blader naar het CDR -bestanden op uw harde schijf die u wilt branden naar DVD .

in K3B , klikt u op de "DVD Nieuwe gegevens "-knop van de belangrijkste toepassing scherm en gebruik de browser in de bovenste helft van het scherm om uw doelgroep CDR bestanden te vinden . Sleep de bestanden van deze bovenste gedeelte in het hoofdstuk " Huidige Project " hieronder .

Als u gebruik maakt van Nero Multimedia Suite , klikt u op ' Gegevens branden " in het menu aan de linkerkant van het scherm . Zoek de CDR -bestanden op uw harde schijf en sleep ze naar het hoofdvenster van het programma om ze te laden in uw gegevens DVD afspeellijst.
3

Plaats een lege dvd in het schijfstation . Open het station , plaatst u een opneembare of herschrijfbare dvd en sluit het station . Zorg ervoor dat de dvd brand programma herkent de schijf .
4

Brand de CDR -bestanden naar DVD . In Final Burner Vrije, klik op "Volgende " en klik op de knop "Branden " om te beginnen met het branden van uw CDR -bestanden . Als u gebruik maakt K3B , klikt u op " Burn " van de bodem rechtse hoek als je eenmaal alle CDR- bestanden die u wilt branden hebben ingevoerd . In Nero Multimedia Suite , klikt u op de "Burn" knop aan de onderkant van het scherm om het branden te initialiseren .
5

Test de DVD . Wacht tot de schijf voor het branden volledig en uitwerpen van uw schijf . Steek deze weer in de drive en het openstellen van de DVD-map van het bureaublad of de map Deze computer . Zorg ervoor dat alle van de CDR -bestanden te openen normaal en dat er geen fouten werden gemaakt tijdens het brandproces .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe naar DAT branden op DVD 
·Hoe kan ik een dvd in Windows …
·Welke programma zal een . ISO-…
·Hoe maak je een compatibele dv…
·Hoe te VCD bestanden 
·Hoe maak je een DRM video bran…
·Hoe kan ik een bestand branden…
·Hoe maak je een DIVX Convert &…
·Hoe te Onvolledige DVD Burn fo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Cure voor de Trojan-virus 
·Hoe je Gebruikers toevoegen aan een Remo…
·Hoe maak je een woordenlijst in Word 200…
·Wat is een Gutter Positie in Microsoft W…
·Wordt Ekiga Compatibel met Skype ? 
·Hoe om te doen FX In & Out FX in iMovie 
·Hoe maak je een CS 1.6 Dedicated Server …
·How to Get Rid van advertenties op een A…
·Hoe je DVR Recordings Download 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com