Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> cd's branden >> Content
Hoe je audio-cd's branden op een Mac
Het branden van een audio-cd op een Mac is een zeer eenvoudig proces , omdat iTunes ( op elke Mac geïnstalleerd ) doet al het zware werk voor u . iTunes is een digitale media software pakket waarmee u op te slaan , te luisteren naar en toegang te krijgen tot digitale mediabestanden , namelijk muziek , films , tv-shows en podcasts . Ook kunt u afspeellijsten op cd's te branden . Wat je nodig hebt
Lege audio-cd's
Toon Meer Aanwijzingen

Start iTunes ( vanuit het Dock of vanuit de map "Programma's " ) 1 en bevestigen dat de muziek u wilt branden op een cd is opgenomen in uw bibliotheek . Zo niet , dan moet u het aan uw bibliotheek toe te voegen door het volgen van stap 2 of 3 . Kopen van 2 Je moet blanco audio-cd's naar uw muziek te branden .

Voeg de inhoud van een cd naar uw iTunes-bibliotheek door de cd in het cd -station . Als uw iTunes-voorkeuren zijn ingesteld op de cd automatisch te importeren , zal de import gaan zonder uw inbreng . Zo niet , markeert u de CD in de linker kolom van het iTunes-venster en klik op de knop "Importeren " . De nummers van de cd zal importeren in iTunes en zal in de bibliotheek worden opgenomen . Als u gebruik maakt van een MacBook Air , moet u de optionele externe cd /dvd-station te gaan met deze stap bevestigen .
3

Aankoop wat muziek uit de iTunes Store of een andere digitale muziek detailhandelaar , zoals Amazon , Napster , eMusic of Rhapsody . U krijgt een rekening bij een van deze winkels nodig hebt om muziek te kopen van hen. Muziek gekocht van andere dan iTunes retailers wordt gedownload naar de map die u hebt opgegeven toen u uw account opgericht . Zo worden bijvoorbeeld Amazon.com downloads opgeslagen in Home> Muziek > Amazon MP3 . Om deze nummers naar iTunes , start iTunes toevoegen en selecteer " Add To Library" ( Command + O ) onder " File " en navigeer naar de map MP3 Amazon . Markeer de map en selecteer ' Kies'. " Deze bestanden worden nu in uw iTunes-bibliotheek worden opgenomen op dezelfde manier als van een cd geïmporteerd muziek.
4

Maak een afspeellijst door " New Playlist" in het menu "Bestand " in iTunes . Geef de afspeellijst een naam en sleep nummers van het grootste deel van het iTunes- venster in de map nieuw aangemaakte afspeellijst vervolgens . Merk op dat het plaatsen van nummers in een afspeellijst map maakt ze niet uit de iTunes-bibliotheek . Ook een afspeellijst te verwijderen niet de nummers van iTunes te verwijderen .
5

Markeer uw map afspeellijst in de kolom aan de linkerkant van het iTunes-venster en selecteer " Burn Playlist to Disc " van het " File " menu .
6

Plaats een lege cd als daarom wordt gevraagd en laat het branden en de verificatie van processen om ononderbroken te gaan . Wanneer de eerste cd is voltooid , wordt u gevraagd of u wilt een extra exemplaar van de cd te branden .

Previous: Next:
  cd's branden
·Hoe te BIN CUE bestanden brand…
·Hoe kan ik een cd branden op I…
·Hoe je CD's branden Met PowerI…
·Hoe te gebruiken Windows XP Me…
·Hoe om te zien of uw laptop cd…
·Hoe kan ik 100 MP3's te brande…
·Hoe om foto's te branden op ee…
·Hoe Xbox games branden op CD 
·Hoe maak ik een MP3 Data CD br…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Resume Builder gebruiken in Word 
·Hoe te Rijen Vermenigvuldig in Excel 
·Hoe te bepalen welke versie van Java is …
·Hoe te Volume verhogen op een CD rippen …
·Hoe Video Blend Met Camtasia 
·Hoe te Plugins In Photoshop Elements 6 
·Hoe maak je een lettertype in Gimp toevo…
·Hoe u Norton AntiVirus van uw computer 
·McAfee Installation Help 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com