Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Network Backup Methoden
Een back- up van uw computergegevens is de enige manier om echt jezelf te beschermen tegen verlies in geval van katastrofisch falen van uw systeem , of beschadiging van een externe bron . Er zijn vele manieren om een ​​back- up van gegevens , maar netwerk back-up methoden zijn de enige beveiliging tegen gegevensverlies op verschillende niveaus, van de basis- backup van uw computer systeem , om een back-up off-site , bewaken tegen materiële schade aan het gebouw zelf . Local Area Network Backups

Lokaal netwerk
( LAN ) back-ups worden gedaan over het lokale netwerk . De data verlaat nooit de werkgroep of het domein . Dit kan in de vorm van een back-up on-site naar een andere computer in het gebouw , of over de campus naar een apparaat off - site in een ander gebouw .
Wide Area Network Backups
< br >

Wanneer u het lokale netwerk te verlaten en steek het internet met uw gegevens , is het noodzakelijk dat u een beveiligde verbinding te gebruiken omdat uw gegevens zijn reizen in het openbaar systemen in wat bekend staat als een wide area network ( WAN ) . Een WAN back-up kan een van de twee methoden . Elke computer op het systeem synchroniseert met een vooraf bepaalde server op een vast tijdstip en slaat alle gegevens , die veel meer ruimte op de server vereist . Of , kunt u de back-up om alleen de gewijzigde of nieuwe bestanden op te slaan regelen .
Small Off - site back-ups

Sommige kleine ondernemers , zoals de redundantie van een on - site en off - site back-up , en regelen hun eigen back-ups via het internet . Veel ondernemers die breedbandverbindingen thuis back-up van hun gegevens naar een systeem op hun woonplaats . Voor complete beveiliging , versleuteling van de gegevens is van essentieel belang .
Online Opties

Verschillende bedrijven
zijn in de business van het opslaan van gegevens . Sommige bieden gratis versies met beperkte opslagruimte , terwijl anderen hebben verschillende niveaus van tarieven , pakketten en opties, zoals verbeterde beveiliging , automatisering en klantenservice . Barracudaware biedt zowel server-en desktop back-ups samen met een gratis proefperiode . Mozy is voorzien van maximaal twee gigabyte aan gratis opslagruimte en een zeer betaalbare ongelimiteerde opslag optie . IDrive en Box.net zijn ook uitgebreide diensten met gratis en betaalde versies . IDrive biedt meer mogelijkheden voor de prijs dan sommige van zijn concurrenten .
Externe Drives

Als een online opslagdienst is niet voor u en u kunt het zich niet veroorloven een server , externe schijven zijn verkrijgbaar bij veel winkelketens , ze zijn verkrijgbaar goedkoop met een brede waaier van de ruimte , van een paar gigabytes tot terabytes . Plak ze op elke computer en deel ze op het netwerk met andere gebruikers , zodat elke gebruiker kan een back- up software op de drive. Nadat de back-up is voltooid, kunt u de drive off - site met u naar een veilige locatie .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Tools for Exploring Windows Ba…
·Hoe kan ik Burn Back -up van X…
·Hoe kan ik een back-up van Vis…
·Hoe maak ik een computer met A…
·Hoe het opzetten van Symantec …
·Hoe kan ik een back-up Domain …
·Hoe een backup van Windows XP …
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe de hele Ubuntu System Back…
  Related Articles
Hoe maak je van een Hyper Link Index Zor…
Hoe het opzetten van een netwerk install…
Hoe kan ik muziek -Backup op Mijn Window…
Hoe schakel ik Windows Media Player Netw…
Hoe te Schakel Windows Media Player Netw…
Hoe te delen Network mappen in Windows M…
Wat is Windows Media Player Network Shar…
Hoe af te sluiten Windows Media Player N…
Hoe het opzetten van de Windows XP- netw…
  Software Articles
·Hoe je video's converteren naar M - JPEG…
·Hoe te verwijderen Symantec AntiVirus Co…
·Hoe te Zoeken en vervangen in Word 2007 
·Hoe maak je een Boekje afdrukken in Word…
·Hoe te Codec fouten te repareren 
·Welke accessoires heb ik nodig voor Skyp…
·Mobile Banking Voordelen 
·How to Get Rid van Add Row pop-ups in Ac…
·Hoe je MS Access Rapporten E-mail 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com