Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
De beste manier om een ​​back- up maken van gegevens
Als u eigenaar van een computer , heb je waarschijnlijk gehoord vele malen over het belang van back- up van uw gegevens . Helaas is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan . Een back- up van uw gegevens kost tijd en een strategie , en kost vaak geld . Echter , de mogelijkheid van verlies van belangrijke bestanden maakt het hebben van een goede back-up plan te belangrijk om te negeren . Back-ups voor de Home

Voor thuis backups , beschrijfbare dvd's of externe harde schijven zijn vaak de beste oplossing . Harde schijven zijn duurder dan een as van DVD , maar zijn superieur voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens . Na verloop van tijd , zelfs wanneer ze worden bewaard in bindmiddelen , een verzameling van DVD backups kan erg omslachtig geworden .

Welke backup-oplossing u ook kiest , het is belangrijk te onthouden dat voor data om echt veilig , moet het zijn in meer dan een plaats. DVD's kan onleesbaar worden , en harde schijven kan mislukken . De kans dat uw back-ups niet kan worden geminimaliseerd door het verbranden van twee exemplaren van elke DVD en opslaan van elk in een andere plaats , of in het geval van een back-up harde schijf , door ervoor te zorgen dat kopieën van alle back -ups van bestanden blijven op de computer . < br >
backups voor Business

Hoewel redundantie van gegevens is zo belangrijk voor bedrijven als voor thuis back-ups , kan een bedrijf gaan staan ​​om een ​​groot deel van het geld verliezen als die back-ups zijn verloren in een brand of inbraak. Daarom moet elk backup-strategie voor een bedrijf omvatten de mogelijkheid om de back-up media off - site te nemen . Tapes zijn populair gebleven als een back-up media voor bedrijven om deze reden . Professionele back-up tapes zijn zeer draagbaar , en hebben een veel langere levensduur dan harde schijven . Sommige zijn gegarandeerd voor 30 tot 50 jaar , vergeleken met de 5 tot 7 jaar leven van een harde schijf . Voor bedrijven die een register moeten bijhouden voor meerdere jaren , worden tapes door velen beschouwd als de meest logische oplossing zijn . Bovendien , de hoogste capaciteit tapes zijn aanzienlijk goedkoper dan harde schijven .

Kleine bedrijven die niet nodig extreem grote hoeveelheden gegevens op te slaan , kan harde schijven voorkeur tapes vanwege de lagere kosten van de te vereiste hardware . Overweeg een externe drive bay met afneembare caddies om meerdere harde schijven eenvoudig te gebruiken . Voor een maximale beveiliging , moet ten minste een back-up harde schijf altijd worden opgeslagen off-site .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up van een Recovery D…
·Hoe te Up Maak Terug Discs Met…
·Hoe een eenvoudig Windows- bes…
·Een back-up OneNote 2007 voor …
·Hoe maak je een complete back-…
·Hoe maak je een QNAP TS - 209 …
·Een back-up van een Toshiba ha…
·De beste manieren om een back-…
·Een back-up Windows Mail 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Wat is de primaire functie van Flash Sof…
·Hoe zet ik een TIF document naar een PDF…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Software voor de webcam op de Acer Aspir…
·Hoe maak je een kolom zoeken in een Exce…
·Een back-up van een Compaq computer hard…
·Hoe maak je een Drupal Fotogalerij embed…
·Quick Tax Vs . Ufile 
·Hoe te converteren van MIDI naar PG Form…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com