Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe bepaal ik welke Size Battery Backup te kopen voor mijn computer?
Een batterij back-up , of een noodvoeding ( UPS ) kan een lastig ding aan te schaffen zijn . Er zijn veel factoren te overwegen , namelijk : volt - ampère ( VA ) rating, full - load wattage , run -time op volle kracht en bruikbaarheid functies . Om te bepalen welke UPS je nodig hebt , moet je door een paar eenvoudige stappen . Het bepalen van behoefte aan macht

Bepaal welke apparaten uw back-up voeding nodig heeft om te ondersteunen . Over het algemeen zou je alleen nodig hebt om de macht van uw monitor en computer in het geval van een stroomonderbreking . De handleiding voor zowel uw monitor en computer voeding moet u vertellen het maximale stroomverbruik van elk apparaat in Watt . Voeg deze twee getallen bij elkaar en je hebt het maximale energieverbruik van uw systeem . Ervan uit dat uw systeem zal worden met behulp van het volledige bedrag van de macht in het geval van een stroomonderbreking . Deze units zijn ontworpen om u genoeg tijd om uw werk op te slaan en het afsluiten van uw systeem in geval van een stroomonderbreking te geven . Dus je moet om te bepalen hoe lang u het systeem te draaien als de stroom uitvalt nodig .
Bepalen Unit Requirements

Bepaal uw maximale prijs en doet product onderzoek . Zullen de fabrikanten doorgaans aangeven de volt - ampère en het wattage van hun noodstroomvoorziening , ook wel bekend als een batterij back-up . U hoeft niet te worden betrokken bij de VA rating, maar let op de wattage . Zorg ervoor dat het wattage van de UPS voldoet aan of overtreft de kracht eist dat je eerder bepaald. De volgende belangrijke factor is hoe lang het apparaat onder volle belasting zal draaien . Dit kan al dan niet worden duidelijk nergens behalve de handleiding vermeld , dus je kan hebben om te gaan door een aantal vuistregels .
Vuistregels voor wanneer Specificaties zijn beschikbaar
< br >

Wat bepaalt hoe lang het toestel zal draaien op volle belasting is de accu of batterijen in het apparaat . Over het algemeen , hoe groter de batterij , des te langer in vollast . Als u de specificatie voor de run in vollast niet kunt vinden , probeer dan de grootste voeding die uw prijs en wattage behoeften voldoet te kiezen .
Testen van de Eenheid , of Confiriming Your Choice < br >

al het onderzoek en alle winkels u zal u helpen een weloverwogen keuze , maar je moet nog steeds om het systeem te testen . Controleer de handleiding en zorg ervoor dat de specificatie voor run tijd onder volledige belasting is voldoende voor uw behoeften . Sluit uw monitor en computer in de UPS , sluit de UPS in en laat het volledig op te laden . Wanneer deze volledig is opgeladen , koppelt u de UPS en kijk of je veilig documenten kunt opslaan en afsluiten van de computer voordat de stroom opraakt . Doe dit opnieuw met een ander apparaat , zoals een printer , aangesloten op de UPS en deze keer proberen om een document af te drukken , bestanden opslaan en sluiten alles voordat sap opraakt . Dit geeft je een heel duidelijk idee over de vraag of je nodig hebt om het apparaat terug te keren voor een grotere of wanneer deze zal volstaan ​​

geven .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Functies voor Plesk Backup Scr…
·Hoe maak je een back-up SATA I…
·Hoe te installeren van een bac…
·Een back-up iPhoto op een exte…
·Hoe te Opgeslagen Backup Docum…
·Hoe maak je een SAN Tape Backu…
·Hoe maak je een Rosetta Stone …
·Hoe je foto's Backup op een DV…
·Een back-up en Move Archief 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te activeren , genereren , bijwerken…
·Hoe een M4V converteren naar MPG voor gr…
·How To Favoriete bestanden kopiëren naa…
·Hoe u Microsoft Office Picture Manager D…
·Hoe te CPM embedden 
·Hoe kan ik meerdere foto's op een pagina…
·Hoe maak je een MiniDisc Transfer naar P…
·Systeem is gestopt Door een ernstige sto…
·Hoe te Napster Tracks branden op CD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com