Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Systeem is gestopt Door een ernstige storing
" Systeem is gestopt als gevolg van een ernstige storing ' is een van een aantal valse meldingen gegenereerd door Win32/Fakeinit , een stukje kwaadaardige code of malware , vermomd als legitieme anti - virus software . Het kan desktop wallpaper veranderen naar een beveiligingswaarschuwing na te bootsen . Andere valse waarschuwingen kunnen verschijnen als pop - up vensters . Win32/Fakeinit kan worden verwijderd met behulp van een anti - malware programma . Rogue Software en Scareware

Rogue software
is malware die een echte softwarepakket , vaak een vertrouwd iemand zoals Microsoft Security Essentials imiteert . Door vermommen zich als legitieme software , kunnen malafide software u te verleiden tot het installeren op uw computer en eventueel misleiden tot het toevoegen van nog meer malware . Een bepaald type van kwaadaardige software is " scareware " - valse anti - virus software die nep beveiligingswaarschuwingen dient om u te laten denken dat je een virus , spyware of Trojaanse infectie op uw systeem . In feite , de nep programma zelf de infectie . Scareware is ontworpen om de gebruiker te misleiden om te betalen voor meer nep- antivirus software , het nemen van geld voor een dummy programma of zelfs meer kwaadaardige code . Credit card gegevens van het slachtoffer kan ook worden gestolen wanneer gebruikt om betalingen te doen .
Win32/Fakeinit

Win32/Fakeinit
is een Trojaans paard dat kan worden aangemerkt als scareware . Het zich voordoet als verschillende anti - virus hulpprogramma's met namen als Security Essentials 2010 en 2011 , uw pc Protector , of Antivirus Antispyware 2011 . In versies van Windows waarbij de desktop wallpaper kan worden veranderd , kan Win32/Fakeinit de huidige wallpaper te vervangen door een nep- virus alert waaronder de volgende tekst : " Uw systeem is besmet! Systeem is gestopt als gevolg van een ernstige storing . Spyware activering is gedetecteerd " U kunt ook pop - up waarschuwingen die scanresultaten emuleren , tonen talloze vermeende infecties te zien ; . Deze worden gegenereerd door Win32/Fakeinit zelf
Het verwijderen van de waarschuwingen .

Terwijl de "Systeem is gestopt " waarschuwing is nep , Win32/Fakeinit zelf is reëel . Zolang het op uw systeem , kan het uit te sturen nep waarschuwingen en mogelijk de veiligheid van uw systeem in gevaar brengen . Voer een scan uit met uw bestaande anti - virus software om de malafide programma te verwijderen . Download en installeer de echte Microsoft Security Essentials . Indien deze maatregelen niet werken , probeer dan een anti - malware programma zoals Malwarebytes ' Anti - Malware of uitvoeren van een scan met een web - gebaseerde anti - malware programma zoals Trend Micro HouseCall .
Mogelijke credit Card Fraude

Als u software hebt aangeschaft via de waarschuwingsberichten van Win32/Fakeinit , dit moet ook verwijderd . Contact op met uw creditcardmaatschappij en bevragen eventuele kosten die verband houden met de malafide software . Uw credit card nummer kan nu in de handen van identiteitsdieven , dus wees alert op fraude .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Anti - virus software Pros & C…
·Spybot & Bad URL's 
·Wat is Windows Ultimate Defend…
·Norton AntiVirus Zal niet Scan…
·Hoe je alle Norton Antivirus b…
·Perflib Virus 
·Hoe te verwijderen All Avast !…
·Hoe de Gaming modus inschakele…
·Hoe de Services.exe Trojan vir…
  Related Articles
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
How to Get Rid van een bestand dat Vraag…
MS Office 2003 Systeemvereisten 
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
Hoe je documenten in Word Na een systeem…
Wat is een Word Processing System ? 
Hoe kan ik een document dat reeds is afg…
Hoe maak je Voer een Systeemherstel op e…
Hoe creëer je een document dat Spaces O…
  Software Articles
·Hoe kan ik een kopie van een alleen-leze…
·Hoe een Altman Z - Score Tool in Build E…
·Wat is een Data Entry taak? 
·Training Aanbevelingen voor Avid Liquid …
·Hoe te Digext.dll Delete 
·Hoe te registreren Mswinsck.ocx 
·Hoe te installeren Direct 3D 
·Hoe kan ik een DVD RW converteren naar e…
·Hoe kan ik een MSWMM bestand converteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com