Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back- up maken van gegevens op een externe harde schijf
Een back- up van uw gegevens op een externe harde schijf kunt u uw gegevens veilig te houden , en er toegang toe wanneer dat nodig is . Het belang van back-up van gegevens op een draagbare externe harde schijf wordt doorgaans gerealiseerd door degenen die eerder hebben verloren gegevens van computer crashes en virussen . Om gegevensverlies te voorkomen , is het raadzaam voor computer eigenaren om ervoor te zorgen dat ze regelmatig een back- up van hun belangrijke data . Wat je nodig hebt
Externe harde schijf
USB-poort op de betreffende computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Evalueer de grootte van de bestanden die u zal worden back-up . Grafische , geluids-en videobestanden bezetten veel meer ruimte dan gewone tekstbestanden . U zult een externe harde schijf van ongeveer 20 GB of meer op basis van uw back-up behoeften nodig .
2 Klik op het station met de gegevens die u wilt back-up .

Klik op het menu 'Start' op uw computer . Klik op ' Deze computer ' en klik op het station met de bestanden en mappen die u wilt back-up .
3

Maak een backup-map . Rechtermuisknop op een lege ruimte in het venster . Selecteer " Nieuw . " Selecteer "Map ". Een nieuwe map wordt weergegeven. Klik op het tekstvak onder de nieuwe map en typ een naam voor de map . "Backup" werkt goed .

Klik 4 op de " Backup " map om deze te openen . Maak meer nieuwe mappen en deze toepasselijke namen geven met betrekking tot de bestanden en mappen waarvan u een back-up . Deze nieuwe bestanden in de " Backup " map staan ​​bekend als submappen .
5

Sorteer de gegevens die u wilt back-up in de sub - mappen . Voor elk van de bestanden en mappen die u wilt back-up , klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map en selecteer 'Kopiëren'. Klik op de map die u wilt opslaan van de gegevens in om het te openen . Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer ' Plakken'. Het nemen van de tijd nu om ervoor te zorgen dat uw externe harde schijf wordt georganiseerd door het sorteren van uw gegevens zal u helpen tijd en ergernis besparen op de lange termijn .
6

Terug uit je nieuw aangemaakte en mappen en submappen door te klikken op de pijl terug op de bovenkant van het venster . Klik op de pijl totdat u in de map die je "Backup" map bevat . Laat de map geopend .
7 Sluit de externe harde schijf met de meegeleverde USB- kabel .

Sluit de externe harde schijf naar uw computer door de USB- kabel in de USB- poort op uw computer . Wacht tot het stuurprogramma te installeren als dit uw eerste gebruik .
8

Open uw externe harde . Om dit te doen , klikt u op het menu 'Start' . Klik op "Mijn Computer" en klik op het icoon dat uw harde schijf staat . Een venster van uw externe harde schijf wordt geopend .
9

Ga terug naar de map die je "Backup" map bevat . Klik op de "Backup" map en houd de muisknop ingedrukt inch Sleep het geselecteerde bestand op uw externe harde schijf opslagapparaat . Te slepen , blijven houden in de muisknop ingedrukt terwijl u de cursor over naar de externe harde schijf slepen . Om de bestanden te laten vallen , laat de muisknop los wanneer u in het venster van de harde schijf . Wacht tot de overdracht te voltooien . De tijd zal variëren afhankelijk van de hoeveelheid gegevens in uw back-up .
10

Werp de externe harde schijf een keer back-up is voltooid door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram in de taakbalk , op uw bureaublad . Haal de stekker van de harde schijf als uw computer geeft een melding te zeggen dat het veilig is om dat te doen .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up van een computer o…
·Hoe te incrementele & differen…
·Soorten Backup in Linux 
·Hoe maak je een back-up schijf…
·Hoe het opzetten van Symantec …
·Een back-up draagbare harde sc…
·Hoe te External HDD voor back-…
·Een back-up van de PS3- gegeve…
·Hoe de incrementele back-up in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kom je op ooVoo Zonder een webcam 
·Hoe een ASR Backup Recovery 
·Hoe je meerdere afbeeldingen in Photosho…
·Betekenis van File Extension 
·Hoe maak je een Naaien Stitch maken in I…
·Hoe te Koyote Soft 's Gratis Easy DVD Bu…
·Waarom wordt Photoshop Toon mijn Lagen ?…
·Adobe Photoshop 7.0 Aanwijzingen 
·Hoe kan ik een logo gebruiken Illustrato…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com