Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back-up VMware Fusion
Een back -up van uw gegevens bij het gebruik van VMware Fusion is een beetje anders dan doen op een standalone Windows-pc . De eenvoudigste methode is om back-ups van de volledige virtuele machine wanneer een nieuw programma wordt toegevoegd of een configuratie wordt gewijzigd , en vervolgens regelmatig back-ups van de gegevens die het bevat te voeren . In plaats van een poging om regelmatig back-ups te plannen binnen de virtuele machine , VMware Fusion biedt functionaliteit te integreren met uw regelmatige back-up methode en de Mac-bestanden met behulp van een functie genaamd gespiegelde mappen . Gespiegelde mappen kunnen worden geconfigureerd , zodat de inhoud van folders zoals desktop is hetzelfde in de Mac virtuele machine . Wat je nodig hebt
Windows XP virtuele machine
externe backup schijf
Toon Meer Aanwijzingen
kopiëren van de Virtual Machine
1

Selecteer de " Suspend " of " afsluiten" optie uit het menu " Virtual Machine " aan de bovenkant van het scherm als de virtuele machine draait . De virtuele machine moet worden uitgeschakeld of opgeschort voordat het kopiëren , anders wordt het gekopieerde bestand is mogelijk beschadigd .

Klik 2 op de " Finder " icoon aan de linkerkant van het dok . Opent twee nieuwe finder vensters door op de " Command " en " N " -toetsenbord combinatie twee keer . In een venster naar de locatie van de virtuele machine . De standaardlocatie is in de map ' Documenten ' , in een map met de naam ' Virtual Machines . " In het andere venster , navigeer naar de locatie waar de virtuele machine wordt gekopieerd .
3

Sleep de virtuele machine bestand naar de back-up locatie op de externe schijf te kopiëren . De bestandsnaam van de virtuele machine zal overeenkomen met de naam in het programma . Voor de beste resultaten , moet deze procedure telkens wanneer een nieuw programma of grote systeemupdate wordt in Windows .
Configureren Mirrored Mappen
4

geïnstalleerd Start de gewenste virtuele machine worden herhaald en selecteer de optie "Instellingen " in het menu " Virtual Machine " .
5

Klik op " Sharing " in het gedeelte " System Settings " . Schakel de mappen die u wilt spiegelen in de onderkant van het venster . Bijvoorbeeld als de map " Documents " is gespiegeld , de inhoud van " Mijn documenten " zal identiek zijn aan het, en vice versa .
6

Sluit het venster "Instellingen " en start de virtuele machine zo de wijzigingen van kracht . Nu de data worden gespiegeld in de back-up -methode gebruikt op de Mac , zoals zal worden opgenomen " Time Machine . "

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Oude berichten te wissen : hoe…
·Hoe je reservekopieën opslaan…
·Hoe een backup naar Blu Ray 
·De Best Practices om back-up v…
·Hoe te Transaction Logs met Wi…
·Computer Backup Methoden 
·De voordelen van Symantec Back…
·Een back-up een iMovie om een …
·Hoe een backup maken en terugz…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Media Shout Specs 
·Hoe uw eigen rasterpatroon Freeware Zorg…
·Hoe maak je een unieke eerste pagina kop…
·Verschil in vory vs Mafiya 
·Hoe te Macro's maken in een spreadsheet 
·Hoe te Album Art importeren 
·Hoe te Bullets verwijderen in PowerPoint…
·Hoe te branden van een iMovie Picture Sh…
·Hoe te doorzoekbare PDF Load Into Summat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com