Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
HD Backup Programma
Veel mensen hebben niet de tijd om een ​​back- up van de gegevens op hun harde schijven en vinden zich geconfronteerd met een ramp als er iets mis gaat nemen . HD- schijven of harde schijven , net als elk ander stuk van computer hardware , kunnen kortsluiten of beschadigd raken , hetzij door gebruikersfouten of eenvoudige hardwarestoring . Met zo veel back-up programma's die vandaag beschikbaar zijn , het is in het beste belang van een persoon om een ​​back- up van haar vitale HD data , in plaats van potentieel verliest het allemaal in een ramp . Symantec Backup Exec

Symantec
, een toonaangevende naam in computerprogramma's , biedt een programma genaamd Backup Exec . Handig voor kleine bedrijven, grote ondernemingen of de individuele thuisgebruiker , Backup Exec adverteert op grote schaal harde schijf en data back-up bescherming tijdens opslag en beheer te verlagen voor bedrijven . Voor kleinschalige gebruikers , Backup Exec kan een gebruiker om te herstellen precies wat ze nodig heeft van een HD -on-demand , zelfs het herstellen van gegevens naar een andere computer , indien nodig . Het biedt ook automatische desktop en laptop back-up , zonder onderbreking van een persoon die werkzaam is op die specifieke computer op het moment .
Paragon Backup en Recovery Suite

Reclame
zich als een ramp recovery-oplossing voor thuis Windows-systemen , Paragon backup en Recovery Suite biedt twee verschillende backup- opties . One , genaamd Drive Backup , biedt gebruikers de flexibiliteit en functionaliteit , terwijl de andere , genaamd System Backup , en biedt een eenvoudige interface en minimale participatie van gebruikers . Hierdoor kan een gebruiker op "set en run " van de back-up systeem , waardoor back-up van haar HD zelfs als ze vergeet om dit handmatig te doen . Ook het aanbieden van volledige compatibiliteit met Windows 7 , Paragon Backup en Recovery Suite adverteert eenvoud in een back -up van gegevens van een harde schijf .
Active Disk Image

Active Disk Image kan een exacte kopie van de harde schijf van een gebruiker aan te maken , een zogenaamde disk image of kloon , en maakt back-ups op vrijwel alle media , zoals cd's , dvd's , USB flash drives en meer . Het biedt de mogelijkheid tot het creëren afbeelding van een nieuwe schijf van plannen op regelmatige basis , waardoor up -to - date bescherming van HD -gegevens . Het helpt bij het creëren van een opstartbare cd , dvd of USB-stick te gebruiken in het geval dat een gebruiker haar hele harde schijf moet herstellen . Het ondersteunt ook Windows -servers en diverse Windows-besturingssystemen .
Backup4all

Een eenvoudig programma dat een back -up van gegevens van een harde schijf , Backup4all automatiseert het back-upproces zodat een gebruiker kan het en vergeet het. Het comprimeert data van de harde schijf om ruimte te besparen en het kan coderen voor veiligheidsdoeleinden , wanneer een gebruiker wenst . Het kan een gebruiker aan haar HD- back-up gegevens opslaan op cd's , dvd's , Blu - Ray-schijven of verwijderbare media , zoals USB -sticks en externe harde schijven . Back4All biedt ook een gratis trial programma , zodat een gebruiker kan het programma te evalueren alvorens te beslissen tot aankoop .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe te Quicken 2007 Backup 
·Access 2007 Automatic Backup 
·Hoe een backup naar Blu Ray 
·Een back -up van bestanden op …
·Welke maat van draagbare harde…
·Hoe te Device Drivers Backup 
·Hoe maak je een QuickBooks Bac…
·Hoe maak je een back-up schijf…
·Hoe kan ik een back-up van uw …
  Related Articles
Het schakelen tussen programma's en best…
Welke programma's zijn opgenomen met Mic…
Grammatica Correctie Programma 
De beste gratis programma's voor tekstve…
Gebruik van tekstverwerkingsprogramma's 
Hoe je Office Word uitschakelen Van de o…
Tekstverwerkingsprogramma's 
Word Programma's voor Windows 
Hoe om de tekst uit een gescand document…
  Software Articles
·Hoe een PDF Printer Command Line Maak 
·Hoe schakel ik mijn webcam om foto's te …
·Is Symantec Norton 360 veilig? 
·Hoe de hele Ubuntu System Backup 
·Hoe je geld overmaken in RuneScape 
·Hoe een backup van Pandora's Box van Mic…
·Hoe te Nieuwe lettertypen toevoegen aan …
·Hoe maak je toevoegen Contact In iChat 
·Hoe je verschillende delen van een video…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com