Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Soorten Backup Devices
Spanningspieken , computervirussen en software glitches zijn slechts een paar van de dingen die kunnen leiden tot het verlies of de beschadiging van computerbestanden . Dit is waarom je moet een back- up van uw computer . Een back -up van gegevens zorgt ervoor dat u geen bestanden als je computer crasht verliezen . Er zijn verschillende manieren om een ​​back- up van uw gegevens , zorg ervoor dat u de methode kiezen die het beste past bij uw behoeften . Externe Harde Schijven

Externe harde schijven
zijn hardware- apparaten waarop je computer bestanden op te slaan . Ze zijn volledig functioneel harde schijven , vergelijkbaar met die geïnstalleerd in uw computer . Externe harde schijven aansluiten op uw computer met een USB -kabel en bieden de mogelijkheid om bestanden direct van uw interne schijf te kopiëren . Veel externe harde schijven - zoals Western Digital Passport Essential en Seagate FreeAgent GoFlex - zijn klein , lichtgewicht en draagbaar design. Dergelijke schijven zijn gemakkelijk te vervoeren van de ene locatie naar de andere en bieden de mogelijkheid om bestanden vanaf meerdere computers kopiëren . Veel draagbare modellen zijn niet veel groter dan een normale mobiele telefoon . Ze hebben meestal te meten 3 tot 4 centimeter lang , 2 cm breed , een halve centimeter diep en weegt ongeveer £ 0,5 Andere externe harde schijven - zoals Seagate Expansion en Iomega Prestige - zijn desktop modellen, die zijn zwaarder dan de draagbare variëteit en vaak groter . Veel desktop- schijven zijn ongeveer acht centimeter breed , 1,5 centimeter hoog , vijf of meer centimeter diep en weegt 2-3 pond. Beide types bieden verschillende opslagcapaciteit , variërend 250-500 gigabytes ( GB ) voor draagbare modellen en 500GB tot twee terabytes ( TB ) voor de desktop modellen . Bytes zijn een meting van de opslagruimte op de harde schijf van een computer . Een gigabyte is het equivalent van een miljard bytes en een terabyte is het equivalent van 1000 gigabytes , of een biljoen bytes . Of u nu een draagbaar of desktop model te kopen , verwachten te betalen ongeveer $ 100 .
Flash Drives

Flash drives
, ook wel bekend als thumb drives , zijn kleine , draagbare apparaten die stekker rechtstreeks in een USB -poort . Thumb drives krijgen hun naam omdat ze ongeveer even groot als je duim . Ze zijn zeer licht en gemakkelijk in uw zak. De meeste modellen, zoals Lexar 's JumpDrive TwistTurn en PNY Micro Swivel kan direct worden aangesloten op uw sleutelhanger voor gemakkelijk transport . Thumb drives zijn er in vele capaciteiten , waaronder een, twee , vier , acht en 16GB en - in het geval van Kingston Data Traveler - 256GB . De meeste thumb drives hebben dezelfde rechthoekige ontwerp en , voor de grote hoeveelheid gegevens die ze kunnen houden , zijn ze geprijsd vrij laag . Verwacht te betalen $ 5 tot $ 10 voor 1-2 GB , $ 20 voor vier tot 16GB en overal van $ 400 tot $ 600 voor 256 GB .
CD /DVD - R's

Hoewel het een langdurig proces is, kunt u altijd uw gegevens te branden op CD - R's en DVD - R's . De meeste CD - R's houden 700MB van gegevens , terwijl de meeste DVD-R 4.7GB kan vasthouden . Als je 180GB aan informatie die u wilt back-up hebt , zou je nodig hebt om bijna 40 DVD -R's of 265 CD - R's te kopen om te passen al uw bestanden . Aangezien DVD's en CD's kunnen krabben , slaan ze veilig in het cd /dvd- books of plastic gevallen . Verwachten om ongeveer $ 15 tot $ 25 betalen voor een stapel van 50 CD - R's of acht tot 16 DVD - R's .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe je alles Genie Backup Mana…
·Hoe om bestanden te back-up op…
·Een back-up en het register te…
·Hoe te Tapeware gebruiken om b…
·Inrichtingen voor Backups 
·Hoe kan ik een back-up Domain …
·Hoe een Akai DPS16 SCSI Hard D…
·Hoe maak je een back-up schijf…
·Hoe te Gooi Battery Backup Uni…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe PowerPoint converteren naar QuickTim…
·Hoe maak je een bibliografie voor Free M…
·How to Get Rid van een MSN- virus op een…
·Hoe je opmaken in PowerPoint voor HTML 
·Hoe Set Up Inventory Management System M…
·Hoe te Toevoegen aan mijn CV in Microsof…
·Hoe de Vanishing Point tool in Adobe Pho…
·Hoe maak je een relationele database 
·Toegang krijgen tot een FTP Geblokkeerd …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com