Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe Rosetta back-up Stone Versie 3
Rosetta Stone is een populaire taal - learning software applicatie die wordt gebruikt door studenten , docenten, bedrijven en degenen die gewoon willen een nieuwe taal te leren . Naarmate je verder in uw taal studies , slaat het programma uw voortgang op uw harde schijf . Of u wilt uw taal voortgang overzetten naar een nieuwe computer of maak een back-up van uw vooruitgang voor onvoorziene problemen met de computer , zoals een crash of een virus , kunt u uw progressie bestanden naar schijf te kopiëren en op te slaan voor toekomstig gebruik . Wat je nodig hebt
Lege CD - R
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats een lege cd in het schijfstation van de computer . Wanneer Windows de schijf herkent , zal de " Automatisch afspelen " dialoogvenster verschijnt op het scherm . Selecteer de "Burn -bestanden om data disc" -optie . Kopen van 2

Voer een naam voor uw schijf wanneer de ' Brand schijf ' dialoogvenster verschijnt op het scherm . Kies een naam die is in verhouding tot de bestanden die u zal worden gekopieerd , zoals " Rosetta Stone Vooruitgang " of " Rosetta Stone Back-up . " Na het intypen van een naam , klik op "Volgende . " De Windows Verkenner dialoogvenster verschijnt op het scherm .
3

Klik op de " Organize " knop op de werkbalk en selecteer " Mapopties . " Het venster " Mapopties " wordt geopend op uw scherm . Klik op het tabblad 'Weergave' en vink het vakje naast "Verborgen bestanden en mappen weergeven . " Sluit het venster " Mapopties "
4

Navigeer naar . " C : Program Gegevens /Rosetta Stone " in het venster van Windows Verkenner . Om uw progressie te kopiëren , selecteert u de " tracking.db3 " bestand en klik op de "Burn" knop op de werkbalk . Als u graag om een back-up van de gehele Rosetta Stone map te maken , selecteert u de map en klik op de knop "Branden " .
5

Noteer de specifieke versie van uw Rosetta Stone Versie 3 toepassing . Versie 3 werd uitgebracht in meerdere versies . Om uw specifieke versie te vinden , start het programma en klik op het vraagteken aan de bovenkant van het scherm . Selecteer " Over Rosetta Stone ' om uw versienummer bekijken .
6

Schrijf uw specifieke Rosetta Stone versie nummer op de voorkant van je gebrande cd en plaats de schijf in een jewel case voor bescherming.

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Computer Backup & Recovery 
·Hoe gegevens Backup op een sec…
·Hoe te openen een bron Tape Ba…
·Hoe maak ik een back -up van b…
·Hoe Exchange Veritas Backup Tr…
·Hoe te Backup & Restore OS op …
·Een back-up Over LAN 
·Hoe System Mechanic Backups Wi…
·Wat is een Full Backup? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe bewaart de gegevens met behulp van e…
·Wat is de extensie Erl ? 
·Hoe te Hide Your Online status in Skype 
·Hoe kun je muziek toevoegen aan een Scre…
·Wat is de extensie Asi ? 
·Hoe te Tekstbestand gegevens converteren…
·Een back-up van een iTunes-bibliotheek n…
·Wat is de bestandsextensie axd ? 
·Wat is HighMAT Audio 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com