Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Hoe te automatisch back-up van Windows Vista op een laptop
Met de dreiging van virussen , malware en spyware constant op de opkomst , het heeft alleen zin om een ​​back -up van uw belangrijke documenten en bestanden vaak en routinematig . Meer en meer , mensen overal gegevens op hun computer die onmogelijk zou kunnen blijken te vervangen als verloren of per ongeluk verwijderd te houden . Toch , veel te veel mensen verwaarlozing om een ​​back- up van gegevens zo vaak als ze zouden moeten . Als je het moeilijk vinden zich te committeren aan een regelmatige back-up regime , Windows Vista heeft u gedekt met de mogelijkheid om automatische back-ups uit te voeren . Vertel het gewoon wat om een ​​back- up en wanneer het te doen en Windows Vista kopieert belangrijke gegevens op vrijwel elk station of de map die u kiest . Wat je
Externe harde schijf of USB-stick ( optioneel maar aanbevolen)
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op "Start " en vervolgens " Control Panel . " Need Na het hoofdvenster " Configuratiescherm " wordt geopend , klikt u op de link " Systeem en onderhoud " . Klik op " Backup en Restore Center . " Kopen van 2

Klik op de " Set up Back-up " -optie . Wacht tot Windows elementaire backup-opties configureren en geef het venster " Set up Back-up " . Uit de lijst onder de " Save Backup On : " label , selecteert u de harde schijf of een externe schijf waar u wilt back-up bestanden op te slaan . Klik op de knop "Volgende" .
3

Selecteer de " Windows laten bepalen (aanbevolen ) " optie op het volgende scherm om Windows om een ​​back- up van belangrijke gegevens bestanden in bibliotheken , op het bureaublad en in de Windows-map standaard . U kunt ook op de "Laat Mij Kiezen " optie om een ​​back- up alleen specifieke mappen . Klik op de knop "Volgende" .
4

Klik op de " Schedule Change " link op de " beoordeling Uw Backup Settings " scherm . Klik op en maak de " Run Backup op een schema (aanbevolen ) " optie . Gebruik het drop - down menu op het scherm om de frequentie , dag en tijd voor back-ups te kiezen . Klik op de knop "OK " .
5

Herzie de backup instellingen en zorgen dat ze correct zijn. Klik op de "Save Settings and Run Backup " knop om de eerste back-up proces te voeren . Wacht terwijl Windows slaat uw instellingen en back-up van uw gegevens aan de eerder geselecteerde station . Wees geduldig terwijl Windows back- up van de bestanden als het proces kan enkele minuten duren . Nadat Windows klaar is met back- up van gegevens , klikt u op de knop "OK " . Windows voert volgende back-ups van uw gegevens op de geplande tijd die u eerder hebt ingevoerd.

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up van een harde schi…
·Hoe maak je een Powerbook G3 B…
·Backup Vs . Klonen 
·Hoe je Time Machine gebruiken …
·System Backup Procedures 
·Hoe een backup van een Windows…
·Een back-up OS X 10.4.11 op ee…
·Hoe de XP Geplande back-up wij…
·Wat zijn de oorzaken van een c…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te kopiëren & plakken MapQuest te D…
·Hoe kan ik een barcode in een Word- docu…
·Hoe de schuifbalk in Excel 
·Hoe kan ik Remote Desktop inschakelen ? 
·Hoe te ODBC configureren 
·Hoe te WinDefender stoppen met het blokk…
·Hoe te installeren Polycom PVX 
·Hoe kan ik DVD's op computers 
·Zijn er manieren om te downloaden VZAcce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com