Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Beschermde WMA naar MP3 Conversion
Het uploaden van MP3-bestanden naar draagbare spelers kunt u luisteren om ze overal mee naartoe . Veel draagbare spelers dit formaat omdat het eenvoudig te gebruiken en omdat het comprimeert relatief kleine grootte . Hierdoor kunt u meer nummers op een draagbare speler te uploaden . Voordat u besluit om muziek bestanden die u al in beschermde WMA- formaten terug te kopen , zie deze eenvoudig alternatief . Betekenis

Als u beveiligde WMA- bestanden hebt gekocht , kunt u hebben gekregen gefrustreerd proberen om ze te uploaden naar uw persoonlijke speler ; beschermde WMA kan het gewoon niet worden geüpload naar een speler die geen ondersteuning van de indeling . Het omzetten van beschermde WMA- bestanden naar een formaat dat andere spelers begrijpt gaat de aanneming van de diensten van speciale software programma's . Deze programma's zijn niet alleen legaal , ze maken het ook makkelijker om de muziek bestanden overal en op welke manier die u wilt gebruiken .
Beschermde WMA

Beschermd Windows Media Audio ( WMA ) bestanden zijn muziekbestanden gekocht bij online muziekwinkels zoals Rhapsody , Napster en de Windows Media Player ( WMP ) . Deze muziek- bestanden bevatten een Digital Rights Management ( DRM ) beveiliging , die is een toegangscontrole -technologie gebruikt om beperkingen op het gebruik van de bestanden op bepaalde draagbare apparaten en websites op te leggen . Bijvoorbeeld , kunnen beschermde WMA-bestanden worden beperkt om te werken aan alleen Windows Media Player ( WMP ) -apparaten en werken niet op andere spelers , zoals een iPod .
MP3
< br

MP3 > is een digitale audio- indeling die wordt gebruikt in tal van draagbare audiospelers en digitale audio programma's . MP3-audiobestanden zijn gecomprimeerde bestanden die sample rates van maximaal te ondersteunen tot 48 kHz waardoor ze kwaliteit playbacks te behouden met behoud van kleine bestanden . MP3-formaat is ook een onbeschermd formaat , wat betekent dat de bestanden zijn niet tegen kopiëren beveiligd . Als gevolg hiervan , kunt u ze uploaden naar een verscheidenheid van draagbare spelers en websites .
DRM Removal

verwijderen van DRM- beveiliging van beschermde WMA- audiobestanden vereist DRM verwijderen van programma's zoals als Daniusoft of Tunebite . Deze programma's kunt u de DRM-beschermde WMA- bestand te uploaden en te converteren naar een onbeschermd MP3-formaat . Zodra u de DRM-beveiligde WMA -bestand aan uw programma-invoer , kunt u MP3- output formaat en de kwaliteit aan te passen . U kunt ook van en naar ofwel Mono of stereo voor een 1-kanaals of 2 kanaals weergave . Niet alleen zijn deze DRM removal tools eenvoudig te gebruiken , ze helpen ook hoge kwaliteit playbacks te houden door de conversies.
Misvattingen

In tegenstelling tot wat u misschien denkt , DRM verwijderen is niet illegaal als je het muziekbestand gekocht . Omdat DRM-beveiligde WMA -muziekbestanden moeten eerst worden gekocht bij online muziekwinkels die ze bevatten , het is oke om het te converteren naar MP3-formaat , omdat je al hebt betaald. Niet elke audio-converter programma kan DRM-beveiligde WMA -audiobestanden converteren naar een onbeschermd MP3-formaat . Je moet specifieke DRM programma's verwijderen om deze taak uit te voeren en niet elke audio-converter programma ondersteunt deze taak .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een Fermate Met Ab…
·Hoe je gitaren op Mixcraft opn…
·Gratis Virtual DJ Sound Effect…
·Hoe te Setup I /O in Protools …
·Vocal Distortion Effect Met Au…
·Hoe te SoundSoap installeren o…
·Hoe kan ik een afspeellijst af…
·Ik heb een nieuwe laptop & Noo…
·Hoe om uw stem High - Hellend …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Vergelijkingen berekenen met Word…
·Tips voor Hoe koffie maken over Viva Piñ…
·Hoe te downloaden & Combineer RAR bestan…
·Hoe je foto's herstellen op een schijf 
·Hoe maak je een 3 Pagina Pamflet in Micr…
·Hoe maak je een Black Frame in Adobe Des…
·De beste gratis Spyware & Adware Removal…
·Hoe je alle Gevoelige gegevens van MS Wo…
·SQL Server Report Builder 2.0 Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com