Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te gebruiken Adore Softphone 3.0
Adore Softphone is een applicatie en telefoon service provider die een Session Initiation Protocol ( SIP ) gebruikt voor Windows-besturingssystemen om directe communicatie telefoon voorzien van telefoon naar pc of pc naar een andere pc . De applicatie wordt vaak gebruikt voor zakelijke en kantoren als communicatiemiddel . Voor persoonlijk gebruik , moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de eis om de toepassing uit te voeren , en dan moet je de applicatie downloaden en installeren nadat u de dienstverlening van Adore hebt gekocht . Oudere versies worden aangeboden als een gratis te downloaden , maar de 3.0 versie moet worden aangeschaft vanaf 2010 . Wat je nodig hebt
Windows XP , NT , 2000 of Windows 2003-besturingssystemen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar de Adore Softphone website om een account te registreren bij Adore en de aankoop van het Softphone 3.0 ( zie bronnen ) . Klik op de " Koop nu" knop nadat u zeker weet dat u voldoet aan de eisen om de toepassing te installeren .

Klik 2 op de "Download" knop nadat u de aankoop hebt voltooid . Klik op de " Run" optie om het installatieproces te starten zodra het is gedownload .

Klik 3 op de knop "Volgende " en klik vervolgens kies de locatie voor waar u de applicatie map wilt worden opgeslagen . Klik op de knop " Next" . Wacht tot de installatie is voltooid en klik vervolgens op de knop "Voltooien" .
4

Dubbelklik op de Adore Softphone -pictogram op uw bureaublad om de toepassing uit te voeren . U moet uw Softphone registreren door uw SIP IP , gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden . Controleer de "Opslaan" -optie van de opgeslagen informatie te bewaren , indien u dat wenst , en klik op de knop "Login" .

Place 5 een gesprek op uw softphone door het invoeren van het nummer op het toetsenblok . Zorg ervoor dat je je volume op en headset met microfoon zodat je goed kan communiceren . Klik op de "Oproep "-knop om het gesprek
.

Klik 6 op de " Hang "-knop om het gesprek wanneer u klaar bent met het einde te maken . Een nieuwe contactpersoon toevoegen aan uw telefoon op elk gewenst moment door te klikken op de knop 'Toevoegen' . Typ de naam van de contactpersoon en het telefoonnummer , klik dan nogmaals op de knop 'Toevoegen' . Het nummer wordt opgeslagen in uw lijst met contactpersonen en u kunt het op elk moment bekijken door te klikken op de " C " -toets .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Logic Rewire Pro 
·VBR Vs . CBR met Ableton 
·Hoe je je eigen trage beats te…
·Hoe te Volume verminderen in e…
·Hoe te Cassette Tapes verander…
·Hoe te VLC Equalizerinstelling…
·Open Source Audio Analyse 
·Hoe de Toshiba System Volume v…
·Hoe maak je opnemen vanaf een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·DIY : Laptop Into a Telephone Hybrid Sys…
·Hoe te CPI Transfer 
·Hoe naar Target Lines in Excel Grafieken…
·Hoe maak ik een backup van Microsoft Off…
·Hoe te converteren naar AVI in Open Onde…
·Hoe naar WMV converteren naar FLA 
·Hoe te Verduistering onderscheiden van L…
·Het automatisch laden voor meerdere gebr…
·Hoe te Hyperlink naar een webpagina op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com