Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Open Source Audio Analyse
Audio analyse software is gespecialiseerd in het terugtrekken van gegevens van audiosignalen . Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor analyse , indeling , synthese , en zelfs dubbel . Er zijn vele soorten van audio- analyse programma's , en de meerderheid van hen zijn commerciële producten . Echter , er zijn verschillende open source audio -analyse programma's beschikbaar , en velen van hen zijn er al jaren . Marsyas

De Marsyas ( Music Analysis , Retrieval en Synthese voor audiosignalen ) raamwerk biedt tools om u te helpen met prototyping en experimenteren met audio analyse en synthese . Deze tools omvatten : sfplay dat is een command - line tool voor het spelen van meerdere geluidsbestanden , audioCompare die twee audiobestanden vergelijkt met minimale tolerantie voor het monster verschillen en sound2png die spectrogrammen of golfvormen genereert in PNG-formaat . . Gespecialiseerd in het analyseren van audiosignalen , prioriteit Marsyas ' is op Music Information Retrieval . Het is verdeeld in source code alleen .
WaveSurfer

WaveSurfer
wordt gebruikt voor het bestuderen van akoestische fonetiek . Het presenteert interactief geluidsdruk golfvormen , spectrogram , toonhoogte , en kan ook lezen en schrijven transcriptie bestanden . Wavesurfer wordt meestal gebruikt voor spraak -analyse en geluid annotatie en transcriptie . Met behulp wavesurfers ingebouwde plugin installer , kunt u uitbreiden wavesurfers vaardigheden . Plugins zoals Ogg Vorbis zal toestaan ​​WaveSurfer aan . OGG audio bestanden te behandelen , en de NST plugin zal stellen WebSurfer naar NIST /Sphere audiobestanden af te handelen.
Sonic Visualiser

Sonic Visualiser omvat de mogelijkheid om vele soorten audio- bestanden, inclusief MP3 en OGG -bestanden voor het bekijken van hun golfvormen te laden . Ook kan labellen binnen elke golfvorm of spectrogram , evenals vele andere soorten annotatie . Hierdoor Sonic Visualizer ideaal voor transcriptie diensten , zoals gebruikt in de medische wereld , als een wezenlijk kan bookmark delen van de golfvormen een opmerking over de huidige positie maken . De bron wordt vrijgegeven onder de GPL-licentie .
SPEER

SPEER
( Sinusvormige Gedeeltelijke Editing Analyse en resynthese ) is een open source applicatie voor Windows en Mac OS X ( 10.4 of hoger ) die vele mogelijkheden voor analyse en re - synthese kenmerkt . Door het verhogen van het ruisfilter en bandbreedte , SPEER creëert een steile noise band met een versterkte afsnijhelling , het creëren van een muur om ruis te verminderen . Schalen van de golfvorm zal ook van invloed op de ruis slider .

Previous: Next:
  audio Software
·Zijn WMA -bestanden compatibel…
·Hoe te Vocals op uw computer 
·Hoe te gebruiken Sony Audio Fo…
·Hoe maak je een Shoutcast Auth…
·Hoe Songs importeren vanaf een…
·Hoe je beschikbare downloads z…
·Hoe maak je een Talking Websit…
·Hoe een Sound Recorder install…
·Hoe maak je een Super CDG Kara…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
  Software Articles
·Hoe de JambanMu virus te verwijderen 
·Hoe te Pas de e-mail in phpBB 
·Hoe PDF-bestanden converteren naar tekst…
·Hoe je VNC Uitvoeren Van Excel 
·Roller Coaster Tycoon 3 Specificaties 
·Hoe te openen een Works Spreadsheet In E…
·Hoe maak je een Poster Met Photoshop Ele…
·Waarom krijg ik een 403 Fout na een Unin…
·Hoe te Pages Elimineer Binnen een Word- …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com