Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Text to Conversie Software Voice
Spraakherkenning software draait woorden in een microfoon in tekst op een computerscherm gesproken . Het omgekeerde proces , dat bekend staat als tekst om conversie software stem , leest de woorden tekst op een computer , en dan zet dit materiaal in spraak . Dit type software maakt gebruik van luidsprekers en een voice synthesizer om te proberen te benaderen het geluid van de menselijke spraak . Voordelen

Veel grote bedrijven
gebruik maken van geautomatiseerde telefoonsystemen , die moeten tekst omzetten in spraak om te "praten " met een klant . Een computer zal luisteren naar de aanwijzingen en tekst naar spraak conversie software zal databasegegevens computer te vertalen in spraak , die de klant vervolgens kan begrijpen . Deze telefoon systemen kunnen worden gebruikt om een lijst rekeningsaldi of aan een klant vertellen wanneer een wetsvoorstel is het gevolg .
Eigenschappen

Tekst
om spraak software meestal voorzien van de mogelijkheid om te lezen populaire documentformaten zoals Microsoft Word en Adobe Personal Digital -bestanden . E-mails kunnen ook worden gelezen via een interface met messaging programma's , zoals Microsoft Outlook . Dit type software heeft ook de mogelijkheid om websites te lezen in de populaire internetbrowsers . Tekst naar spraak programma's kunt audiobestanden maken van grote documenten , die nuttig zijn voor presentaties en video's kunnen zijn .
Overwegingen

Terwijl een niche markt , het visueel verminderde gebruik van computers en het internet om te communiceren met de buitenwereld . Typisch , gespecialiseerde tekst naar spraak software leest webpagina's van boven naar beneden , waardoor een blinde persoon om te begrijpen wat er wordt weergegeven op het scherm . Tekst naar spraak software helpt ook de spraakproblemen communiceren met de wereld zonder het gebruik van een pen en papier .
Soorten

Tekst
naar spraak software kost meestal geld . Twee populaire keuzes omvatten NaturalReader en AT & T Natural Voices . Met ingang van maart 2010 , AT & T Natuurlijke Stemmen kost $ 295 voor een volledige licentie , terwijl de kosten aanzienlijk minder op $ 49,50 NaturalReader . AT & T de tekst onder de knie te spraaktechnologie in het gebruik van hun systemen , zodat gebruikers en ontwikkelaars de voorkeur Natuurlijke Stemmen voor zijn geavanceerde database- engine , die verbeterde helderheid en werkt in een breder scala aan toepassingen biedt .
Misvattingen

Met ingang van 2010 , een computer kan eigenlijk niet de tekst lezen en natuurlijk woorden uitspreken . Audio worden monsters genomen van de stem van een donor , en duizenden lettergrepen worden opgenomen . Programmeurs ontwerpen van de software om deze soundbites elkaar mixen en matchen om voor het programma om woorden die nooit werden opgenomen spreken . Tekst naar spraak software maakt gebruik van regels , lijsten en woordenboeken te raden hoe het woord wordt gesproken , maar het lezen vergt interpretatie en logica , iets computersoftware nog steeds ontbreekt .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe MP3 Nummer Informatie Wijz…
·Hoe kan ik Move Mijn iTunes-bi…
·Hoe kan ik Rip muziek van CD g…
·Hoe iemand een Operator Maak o…
·Hoe MP3 Album Informatie bijwe…
·Hoe te Creative drivers te ver…
·Hoe kan ik iTunes Overdracht v…
·Hoe te verwijderen MIDI notere…
·Hoe kan ik iTunes Aankopen dow…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Afbeelding opslaan Vanui…
·Hoe om bestanden te comprimeren in Vista…
·Hoe maak je een persoonlijke account wil…
·Hoe te Slideshows Maken 
·Hoe maak je een Netflix streamen Capture…
·Gratis apps die werken op de iPod Nanos 
·Hoe te herstellen van een computerfout v…
·Hoe om een back-up naar een Pen Drive 
·Wat is Adobe Acrobat 3D ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com