Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een Bad CD Recover
Als er een CD in je collectie begint over te slaan of weigert gewoon om te spelen , kan dit te wijten aan krassen op het oppervlak van de cd die interfereren met het vermogen van de speler om de schijf te lezen . Alleen maar omdat een CD is niet correct lezen in een standaard cd-speler al betekent niet noodzakelijk dat de cd is een volledig verlies . Veel computer -drives en -programma's hebben gevorderd lezen capaciteiten die zwaar beschadigde discs die niet kunnen worden gelezen door een standaard- speler kan lezen . Wat je nodig hebt verhuur CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de cd in het cd-station van uw computer . Wacht een paar seconden voor de CD te initialiseren . De CD kan starten op zijn eigen in welke programma dat u als standaard CD -playing programma op de computer , zoals Windows Media Player of RealPlayer hebt ingesteld .

Force 2 de cd geopend in de mediaspeler als de speler niet automatisch wordt gestart . Om de cd in de media player te openen , ga naar het menu " Start " en klik op " Computer " of "Deze computer " aan de lijst van stations op de computer te zien . Klik met de rechtermuisknop op het CD-station in de lijst , kies " Openen met " en selecteer de naam van het programma dat u zou willen proberen om de cd te openen inch
3

Sluit de media player venster als de cd niet in slaagt om te spelen . Zodra u proberen om de cd in de media player te openen , de mediaspeler opent ofwel en begint automatisch het afspelen van de CD of een foutmelding geeft dat de CD niet kan worden gelezen . Als de foutmelding in een programma , is het onwaarschijnlijk dat de cd kan worden geopend in een andere mediaspeler.
4

Download en installeer een cd - recovery programma op uw computer . U kunt een scala aan CD - recovery programma's op software ter plaatse , CNET , maar Recovery Toolbox voor CD vinden is de enige volledig gratis programma ( zie bronnen . ) Installeer door het openen van de map " Downloads " op de " C : " schijf van de computer , dubbelklikken op het pictogram Toolbox en na de schermen .
5

Ga naar het menu 'Start' van de computer en klik op ' Alle programma's . " Ga naar de " Toolbox Recovery " -programma in de lijst met programma's en klik op de programmanaam om het programma te starten .
6

Kies het cd-station uit de lijst met stations die omhoog komen en klik op " Next . " Vervolgens kiest u een map op de harde schijf waar u een kopie van de herstelde cd opslaan door op de knop met de map op het en het navigeren naar de map . Klik op " OK " en vervolgens op "Volgende " om naar het volgende scherm .

Druk op 7 van de "Check all " knop om alle bestanden op de CD te selecteren en klik op ' Opslaan '. Met de Toolbox Recovery probeert de gegevens te herstellen van de cd en de voortgang van de schijf herstel wordt weergegeven in het venster Recovery Toolbox . Alle gegevens die kunnen worden verhaald op de cd wordt opgeslagen in de map die u op de harde schijf van de computer geselecteerd .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Audio in Audacity Rever…
·Hoe maak je een CDA -formaat 
·Hoe om liedjes te laden op Vir…
·Hoe kan ik iTunes opnieuw inst…
·Hoe de iTunes Store Cache Rese…
·MPA Bestandstypen 
·Hoe naar MOV -bestanden import…
·Ik kan niet ophouden een Rhaps…
·Hoe de achtergrond in Audacity…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Antivirus Database Van Zi…
·Hoe je Photoshop CS4 Leer 
·Hoe maak je een . WPS -bestand converter…
·Tutorial over hoe je Teken een 2D CAD in…
·Wat is Docx ? 
·Hoe te wijzigen Ctrl - Klik om een ​​enk…
·De nadelen van het gebruik van een scrip…
·Hoe om bestanden vanaf een cd in Microso…
·Waarom hebben sommige dingen die je Goog…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com