Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Album Cover Art integreren in MP3 -bestanden
Vele verschillende MP3-spelers verkocht vandaag zal de albumhoes van een lied laten tijdens het afspelen , maar alleen als de albumhoes wordt geassocieerd met het bestand al . Liedjes gekocht bij online muziekwinkels zoals iTunes , eMusic en Amazon hebben meestal deze informatie ingebouwd , maar liedjes die je rippen van cd's zelf niet. Terwijl sommige media managers zoals Windows Media Player en iTunes kan kunst vinden voor deze bestanden , zal het niet de kunst insluiten in het bestand zelf , voor dat je nodig hebt om een ander programma te gebruiken . Instructies
gebruik Media Monkey

Download 1 en installeer MediaMonkey . Start het programma na de installatie is voltooid . Kopen van 2

Zoek de map met de muziek die u wilt kunst toevoegen aan via de map boom aan de linkerkant van het programmavenster . Zodra u een map , klik op "All " en alle nummers in die map worden weergegeven in het hoofdvenster van het programma venster .
3

Selecteer een song die u wilt toevoegen kunstwerk aan . Als u wilt dezelfde albumillustraties toevoegen aan meerdere bestanden , houdt u de " Ctrl " toets op het toetsenbord en klikt u op elk nummer met de muis . Als de nummers zijn allemaal op een rij , klikt u op het eerste bestand , houd dan de toets " shift" terwijl u op de laatste om alle nummers in tussen de bestanden te selecteren . U kunt ook alle bestanden in de map selecteren door op " CTRL " + " A. "

Press 4 " CTRL " + " L " om het venster Auto -Tag te openen . Als de ID3- tags op het liedje correct zijn , zal deze informatie brengen voor het album , inclusief de albumhoes . Klik op " Opties " en selecteer " Afbeelding opslaan op Tag ( indien mogelijk) . "

Klik 5 op "Auto -Tag . " Zorg ervoor dat de "Save image to Tag ( indien mogelijk) " wordt nog steeds gecontroleerd en klik op " OK . " De kunst is nu ingebed in het bestand .
Met Mp3tag
6

Download en installeer Mp3tag . Start het programma na de installatie is voltooid .
7

Ga naar " File " en vervolgens "Map toevoegen . " Selecteer de map met de bestanden die u wilt toevoegen aan kunst en klik vervolgens op " Map selecteren . " De nummers verschijnt in het hoofdvenster van het programma .
8

Selecteer de bestanden die u wilt toevoegen aan kunst , kunt u ze allemaal selecteren door te gaan naar "Edit " en vervolgens " Alles selecteren " of door te drukken " CTRL " + " A. "
9

klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden en kies " Extended Tags . "

klik op het meest rechtse icoon met een ster onder de 10 " Cover . " Zoek de afbeelding die u wilt koppelen aan de MP3's en klik op " Open ". Klik op ' OK' om deze informatie op te slaan .
Usign ID3 - TagIT
11

Download en installeer ID3 - TagIT . Start het programma na de installatie is voltooid .
12

Zoek een map met MP3's die u wilt toevoegen aan kunst met behulp van de navigatiestructuur aan de linkerkant van het programmavenster . Wanneer u een map met MP3's in het selecteren , zullen ze verschijnen in het middelste deelvenster van het venster .
13

Selecteer een song die u wilt kunstwerken toe te voegen aan . Als u wilt dezelfde albumillustraties toevoegen aan meerdere bestanden , houdt u de " Ctrl " toets op het toetsenbord en klikt u op elk nummer met de muis . Als de nummers zijn allemaal op een rij , klikt u op het eerste nummer , houd dan de toets " shift" terwijl u op de laatste om alle nummers in tussen de bestanden te selecteren . U kunt ook alle bestanden in de map selecteren door op " CTRL " + " A. "
14

Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden en selecteer " TAG ver. 2 functies " en vervolgens " Bewerken TAG Ver . 2 . "

Klik 15 op " Foto's " aan de linkerkant van het bewerkingsscherm .

Klik 16 op de keuzelijst naast" picture Type " en selecteer een apt descriptor voor de kunst die u wilt toevoegen . Waarschijnlijk zal het " Cover ( voorzijde ) . " Te zijn
17

Vink het vakje aan naast "Inclusief foto binnen het MP3-bestand bij het opslaan . "

Click 18 " Ontvang nieuwe foto's . " Selecteer de afbeelding die u wilt koppelen aan de bestanden en klik op "Open " en vervolgens op "OK " om terug te keren naar het hoofdvenster van het programma .
19

Ga naar " File " en vervolgens " Opslaan " om het redden wijzigingen die u zojuist

.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een genre in Winam…
·Hoe te branden DRM Music 
·Hoe maak je een Visualizer ins…
·Problemen met geluid combinere…
·Hoe op Auto - Tune op Soundboo…
·Hoe een Sound Icoon 
·Hoe maak je een Song Repeat Zo…
·Hoe te WebEx Editor Problemen 
·Hoe kan ik een muziekbibliothe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je Color Cartoon Line Art in Ph…
·Outlook Backup naar een Netwerk 
·Hoe te Stills kopiëren van een DVD Vide…
·Hoe Microsoft Publisher gebruiken 
·Hoe te Breuken weergeven in Excel 2003 
·Hoe te CSV opslaan Met Citaten in Excel …
·Hoe maak je een hyperlink in Excel 2003 …
·How to Get Rid van deze Gefeliciteerd di…
·Hoe maak je een WMV- bestand Stream 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com