Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe u Windows Sound & Multimedia voorkeuren wijzigen
Windows heeft een uitgebreide infrastructuur in te voeren , zodat je niet al te diep ingaan op haar talloze instellingen en voorkeuren om uw geluid en multimedia voorkeuren . Idealiter zal je niets meer dan de volumeknoppen op uw laptop of toetsenbord nodig hebt . Echter , bij het toevoegen van nieuwe hardware , het aanpassen van de instellingen voor afzonderlijke programma's of het oplossen problemen met het geluid , vaak moet je een beetje dieper graven . Op Windows XP , Vista en 7 , dit is genadig makkelijk . Instructies
Windows XP
1

Beweeg met uw muis naar de rechterbenedenhoek van het scherm . Zoek het luidsprekerpictogram , maar als het er niet is , druk dan op de pijl naar links - facing om verborgen meldingspictogrammen tonen . Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram . Een eenvoudig volume balk zal verschijnen met een mute-knop . Dit is de snelste en eenvoudigste manier om de master volume van uw computer aan te passen .

Klik 2 op het bureaublad naar de master volume slider verbergen. Dubbelklik nu op hetzelfde pictogram . Een venster " Volume Control" zal verschijnen . In dit venster kunt u de volume- instellingen voor de master volume , evenals de golf , synth , lijn in en cd-speler , inclusief balans luidspreker voor elk. U kunt nog meer volume knoppen te zien door op " Opties " en vervolgens "Eigenschappen . "
3

Klik op ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Klik op het pictogram " Geluiden en apparaten . " In dit venster kunt u de standaard opname- en weergave -hardware aan te passen in uw computer . Het tabblad " Volume " past het volume voor een geselecteerde hardware component. Het tabblad "Geluiden " kunt u verschillende standaard geluiden voor Windows , als een ander log op gong te kiezen . Het tabblad ' Audio ' kunt u de standaard weergave en opname -apparaten te selecteren . Het tabblad " Voice " bevat meer opties voor het opnemen van geluid . Het tabblad " Hardware " toont alle geluidsapparaten en kunt u de stuurprogramma's voor hardware componenten aan te passen .
Windows Vista en Windows 7
4

Beweeg met uw muis naar de onderkant rechterbenedenhoek van het computerscherm . Zoek het luidsprekerpictogram , maar als het er niet is , drukt u op de pijl omlaag - facing om verborgen meldingspictogrammen tonen . Klik op het luidspreker . Dit is een eenvoudige master volume slider , en het is de gemakkelijkste manier om het volume snel wilt aanpassen .
5

Klik op de link " Mixer " . Een nieuw venster verschijnt met een schuifknop voor het master-apparaat volume en elke Venster uitvoeren op uw computer . Dit is een geweldige manier om de relatieve omvang van de verschillende programma's die u loopt op hetzelfde moment aan te passen .
6

rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram . Selecteren "Playback Devices " zal u toelaten om het standaard afspeelapparaat veranderen en aanpassen van de verschillende afspeelapparaat eigenschappen . Selecteren " Recording Devices " zal u toelaten om hetzelfde te doen voor geluid ingangen . Selecteren "Geluiden " laat je de standaard geluiden voor standaard Windows events , zoals het inloggen op gong te passen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe kan ik iTunes Music 
·Hoe de Cubase 5 eLicenser Regi…
·Hoe kan ik muziek toe aan Foob…
·Hoe maak je een FLV -bestand t…
·Hoe te WaveLab downloaden 
·Hoe maak je een cd te maken ui…
·Hoe kan ik iTunes Aankopen dow…
·Hoe je Rhythmbox Clear 
·Hoe kan ik muziek op iTunes va…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word-bestand kopiëren na…
·Hoe te DSum gebruiken in een gegevensbla…
·Hoe Set Up Remote Desktop Router 
·Hoe maak je een Cell Sluit Met Citaten i…
·Hoe te uitgepakte bestanden Zip 
·Hoe te Spotlight indexering uitschakelen…
·Hoe om te doen Versiebeheer op Microsoft…
·Wat is de Selector voor Microsoft Access…
·Hoe te kop-en voetteksten bekijken in Mi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com