Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe je Magic Sing te hechten aan een computer
Het hebben van een Magic Sing microfoon kunt u uw eigen karaoke feest met uw familie en vrienden met een high - tech , draagbare karaoke-systeem . Magic Sing kan ook helpen bij het ​​verbeteren van je zang capaciteiten als u oefenen met een breed aantal nummers om uit te kiezen . Uw Magic Sing kit biedt ook een optionele accessoire heet een Enter Tech Magic Sing Opname Pack , waarmee u te slaan en opslaan van uw muziek en stem op uw computer . Wat je nodig hebt
Enter Tech Magic Sing Opname Pack
Mp3 conversie software ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Install downloadmanager

Insert 1 de gegevens-cd in de drive van uw computer . De data -cd wordt geleverd met de Enter Tech Magic Sing Opname Pack . Kopen van 2

de map met de naam " Installer " om uw computer de harde schijf kopiëren , en open vervolgens de map .
< Br > 3

Dubbelklik op het pictogram Download Manager dat verschijnt . Een Install Shield Wizard verschijnt nu als een doos op uw scherm . Selecteer ' Engels ' voor de taal en klik op ' Volgende ' wanneer daarom wordt gevraagd .
4

Klik op "Install " om de installatie van de Download Manager te starten.

Klik 5 " Finish " wanneer de woorden Install Shield Wizard Complete verschijnt in het vak . Hiermee wordt de wizard te beëindigen .
USB Driver Installation
6

Dubbelklik op het pictogram USB -stuurprogramma en selecteer " Engels " voor de taal die in het venster dat verschijnt .

Type 7 op uw naam in het gebruikersnaam veld dat verschijnt , evenals de naam van de onderneming , indien deze van toepassing is . Kies wie je wilt deze toepassing geïnstalleerd voor .
8

Klik op " Next " of " Continue Anyway " om het waarschuwingsbericht dat verschijnt op het Windows-logo test beschouwen omzeilen . De installatie van het USB-stuurprogramma zal beginnen en te voltooien . Selecteer "Ja , ik wil mijn computer nu opnieuw opstarten " als je de prompt .
Driver
9

Plaats uw Enter Tech Magic Sing Opname Pack in je Magic zingen unit .
10

Sluit de RCA- kabel aan op de onderkant van uw Magic Sing microfoon. Sluit de AC- adapter aan op de RCA-kabel , en sluit deze aan op het stopcontact .
11

Sluit het kleine uiteinde van de USB -kabel aan op de USB -aansluiting op je microfoon. Uw Enter Tech Magic Sing Opname Pack wordt geleverd met een USB -kabel .
12

Sluit het bredere uiteinde van de USB- kabel aan op de USB- poort op uw computer .

Turn 13 op uw Magic Sing microfoon , en dan neem jezelf zingen je favoriete liedje .
14

Klik op de knop met het woord " List " , die op uw computerscherm verschijnt . Een lijst van alle liedjes die je hebt gezongen en opgenomen zal verschijnen aan de rechterkant . Zoek in het gedeelte PACK , eveneens gelegen aan de rechterzijde van het scherm . De sectie PACK bevat alle liedjes die je hebt gezongen en opgenomen met uw opname pakket . Klik op het eerste nummer zie je de lijst staat, en klik vervolgens op de "Read " knop in de linkerbovenhoek . Het nummer dat u op uw opname pakket opgenomen zal verschijnen op een lijst rechts onder "PC " een opsomming van de naam , datum en grootte van de song. Uw nummer wordt nu geüpload naar uw computer .
15

Klik op de " Convert" knop nadat u uw nummers hebt overgezet naar uw computer , en u ziet de onder nummers "PC . " De liederen die oorspronkelijk opnemen in . Etw formaat , maar de Enter Tech Magic Sing Opname Pack wordt geleverd met . Wav- conversie software . Wanneer u op de "Convert" knop voor elke song , zal de song -bestanden automatisch converteren van . ETW naar . Wav -formaat , zodat u kunt naar hen luisteren . Gebruik uw eigen conversie software of aankoop conversie software , als u wilt uw nummers te converteren naar MP3-formaat .

Previous: Next:
  audio Software
·ITunes Kan niet vinden Kunstwe…
·Hoe te Capture Embedded Audio 
·Hoe kan ik meerdere iTunes bib…
·Software voor geluid meten 
·Hoe Video Tags Bewerken 
·Hoe te FLAC spelen op Apple Fl…
·Learning Pro Tools 
·Kunt u downloaden van iTunes M…
·How to Get Rid van een Ping Si…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een tekst Outline maken in A…
·Powerpoint Bestandstypen 
·Wat is de extensie Fpr 
·Hoe te GAP voor GIMP Install 
·Hoe te Document Eigenschappen van bestan…
·How Do You Verlicht de achtergrond van e…
·Hoe de Audio Extract van een CD naar een…
·Hoe te gebruiken Word een Project Maak C…
·Hoe maak ik mijn laptop klinken als een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com