Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Volume Output Verhoog
Als u last van lage volumes bij het afspelen van multimedia bestanden van uw pc , zijn er verschillende mogelijke boosdoeners . Het programma dat u gebruikt waarschijnlijk een volumeregelaar heeft , net als Windows en eventueel uw luidsprekers . Een lage instelling op een van deze kan je audio-uitgang te reduceren tot onbevredigende niveau . Door het volgen van een paar eenvoudige stappen , kunt u de output van uw pc te optimaliseren . Instructies

Kijk 1 op luidsprekers en noteer het volume , indien van toepassing . Niet alle sprekers hebben deze , maar indien aanwezig , zal de controle meestal rechts , front luidspreker . Draai de volumeknop naar rechts om het volume te verhogen . Kopen van 2

Controleer het programma dat u gebruikt om de audio bestanden af ​​te spelen . Er is meestal een slider aan de onderkant waarmee je het volume regelen . De schuifregelaar naar rechts zal toenemen volume . Dit geldt voor software en browser ingebed spelers ook.
3

Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ' en klik op ' Hardware en geluid . " In het nieuwe venster op ' Adjust volume systeem " onder het " Sound " rubriek . Je moet aparte regelaars te bekijken voor elk audio - enabled applicatie draait. Schuif de marker voor het juiste programma tot verhoging van het volume . Als de totale "Speakers " te laag is , zal dit ook verhogen op hetzelfde moment .

Deze procedure geldt voor Windows 7 en Vista . Voor eerdere versies , kan er slechts een controller , toegankelijk vanaf het tabblad " Volume " van de " Sound menu" onder

Zoek naar een luidspreker pictogram in het systeemvak 4 worden " Configuratiescherm . " , meestal in de rechterbenedenhoek van het scherm . Klik of dubbelklik op om toegang te krijgen . Sommige geluidskaart drivers te installeren hun eigen merkgebonden audio controles , die ook van invloed kunnen zijn volume. Windows stelt ook een luidspreker -pictogram in het systeemvak , zodat je zou kunnen eindigen net opnieuw te openen . Echter , controleren dat er geen andere pictogram of dat het pictogram van Windows niet is vervangen door een fabrikant -proprietary een door erop te klikken . Kijk voor volumeregeling en dienovereenkomstig aan te passen .

Look 5 naar alternatieve programma's . Sommige software kan versterking van de audio-uitgang . De gratis VLC Player , bijvoorbeeld , beweert om audio te verhogen tot 400 % .
6

Investeer in nieuwe luidsprekers . Als al het andere faalt , misschien wel de speakers zijn gewoon te laag vermogen . Dit zou wel het geval zijn met geïntegreerde laptop speakers . Kijk voor hogere wattage speakers en steek ze in de audio - out poort.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een PCM -bestand I…
·Rhapsody DRM Issues 
·Hoe je Guitar Rig 3 Gebruik Zo…
·Hoe te Playlists Transfer in N…
·Achtergrond Buzzing Toen spraa…
·Hoe maak ik een MP3 CD gebruik…
·Hoe maak je een exacte kopie v…
·Welke programma's gebruiken An…
·Hoe te wijzigen van een MP3 na…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe vindt u verborgen Subliminal Patrone…
·Leuke Powerpoint Ideeën 
·Hoe te EasyTune 5 gebruiken voor het aan…
·Hoe te eJay Beat Maker Download 
·Hoe een niet-opgeslagen Word- document o…
·Photoshop tutorial over hoe je een foto …
·Hoe de verkoop te betalen BTW in QuickBo…
·Hoe maak je een query in Access 2003 
·Hoe u informatie weer als bewerkbare in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com