Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe kan ik een audiobestand op te nemen van de ene computer naar de andere
Soms is het opnemen van een geluid dat wordt afgespeeld is de enige manier om een opname van genoemde audio te krijgen. Dit kan te wijten zijn aan digital rights management ( DRM ) problemen , of misschien het geluid dat u een track wilt afspelen op een PC video game of andere omgeving waar u geen directe toegang tot Windows hebben te nemen . In deze gevallen , de audio buiten tijdens het afspelen de enige oplossing . Het opnemen van het geluid op een tweede computer als het speelt is een manier om deze taak te volbrengen . Wat je nodig hebt
2 computers met geluidskaarten
Audio editor programma
Male naar mannelijke 1/8-inch phono kabel van de juiste lengte
Toon Meer Instructions
1

Download en installeer een gratis geluidsrecorder programma zoals " Audacity " op de tweede computer , degene die je zult gebruiken om de bron geluid op te nemen . kopen van 2

Vind de " speaker out 'ingang op de eerste computer , dat is de ene het geluid zal spelen . Steek een uiteinde van de kabel in de "speaker out " aansluiting.
3

Sluit het andere uiteinde van de kabel in de " lijn in " aansluiting op de tweede computer . Deze computer zal degene die je zult het opnemen van het geluid op .
4

Toegang tot de Windows sound mixer door te klikken op het kleine luidsprekerpictogram in het systeemvak van de taakbalk zijn. Klik op " Opties " en vervolgens " Eigenschappen" in het menu van de mixer . Klik op de "Opname" -optie om de opname aan te passen en kies een lijn opnemen . Onderaan in de "Toon de volgende volumeregelaars " vak , zorg ervoor dat de " Line - in " is aangevinkt . Klik op "OK . "
5

Plaats een vinkje in het hoofdstuk " Select " aan de onderkant voor " Line-in " aan line-in- opname te activeren . Controleer het peil en zorgt ervoor dat u op ongeveer 75 procent van het totale volume slider als basislijn instelling om mee te beginnen .

Open Audacity 6 ( of uw favoriete audio-opname -software ) . Klik op "Record " in het programma , en ga naar de eerste computer en beginnen met het spelen van het geluid dat u wilt opnemen . Zodra het klaar te spelen , ga dan naar de opname computer en klik op de "Stop" knop . Schakel de luidsprekers van uw computer en druk op " Play " om uw opgenomen geluid af te spelen . Als het goed en niet vervormd klinkt , klik op " File " en vervolgens " Opslaan" om het geluidsbestand opslaan op de computer . Als het geluid vervormd is , moet u de volumeregelaar niveau in de Windows sound mixer op deze computer verlagen zodat het niveau is niet zo hoog dat het vervormt het geluid . Herhaal deze stap om opnieuw opnemen van het geluid op een lager volume zonodig aan een schone opname te bereiken .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je extra audio in Log…
·Hoe Songs in een afspeellijst …
·Hoe te Beats verwijderen Van S…
·Hoe kan ik muziek downloaden a…
·Hoe MP3 Tags bewerken in Windo…
·Hoe uw eigen binuaral beats ma…
·How to Get Rid van statische i…
·Hoe te Album Art aan Music 
·Hoe te Luisterboeken ordenen i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je meerdere vellen in Excel zichtbaa…
·Wat betekent Rip Mean in Windows Media P…
·Hoe kan ik Verleng de Logon Sessions in …
·Wat is de extensie xls Gratuit ? 
·Hoe kan ik een Genie Licht in Photoshop …
·Hoe om te Screenshots Met Media Player C…
·Galactic Civilizations 2 Tutorial 
·Hoe te gebruiken Microsoft Powerpoint 
·Hoe je twee PDF -bestanden te combineren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com