Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Vocals Met Cool Edit Pro Verwijder
Het verwijderen van de zang van een muziekbestand kan worden bereikt met verschillende stappen van binnenuit Cool Edit of Adobe Audition . U ontvangt geen extra plug - ins anders dan wat er met uw sound editing software nodig . Houd in gedachten dat er geen software volledig de vocalen uit een audiobestand kan verwijderen , als er een centrum druppel en verlies van lage tonen van de muziek waar de zang vroeger zal zijn . De resultaten zullen hetzij goed of slecht afhankelijk van hoe de muziek oorspronkelijk werd gemengd. Instructies
1

Open Cool Edit of Adobe Audition . Klik op " File " en selecteer " Open" om uw audio-bestand dat u wilt de vocale uit . Kopen van 2

Klik op het menu "Effecten " , selecteer " Amplitude , " dan "Channel Mixer verwijderen laden . " Selecteer " Vocal Cut " uit de vooraf ingestelde lijst rechts , en klik op "OK . " Als u wilt beluisteren of " A /B " het geluid voor en na de verwijdering, het gebruik van de " Bypass " vakje en de "Preview " knop . Klik op "OK . "
3

Klik in het menu bestand en klik op "Opslaan als ... " Sla het bestand op als " ( titel) zonder zang . " Gebruik de " WAV " bestandsindeling in het vak " Opslaan als type " . Klik op 'Opslaan'. Omdat je gewoon knippen de vocale uit het lied , ook verwijderd van de bas. Nu moeten we opnieuw te plaatsen de bas terug in het nummer .

Druk op play op de vocale - verwijderde bestand 4 in het venster geladen . Je zult merken is er geen bas. Klik op " File " en "Open . " Plaats het origineel gemengde muziekbestand dat u oorspronkelijk geladen .
5

Klik op " Effecten ", "Filters , " dan " FFT Filter . " Selecteer de " Only The Subwoofer " preset . Het filter lijn verschijnt in het vak scherm , schuin naar links een beetje . Sleep het plein spline doos totdat het recht op en neer , zodat de lijn is alle rechte hoeken . Klik op " File " en " opslaan als ... " om deze bas alleen bestand op te slaan . Opslaan als " ( titel) alleen bas. " Gebruik de " WAV " bestandstype.
6

Druk op " Ctrl + A" op uw toetsenbord om de hele selecteren " bass only " golfvorm . Klik op het menu "Bewerken " , kies dan de " Copy " commando om de bass only versie kopiëren naar het klembord . Nu dubbelklik op het " zonder vocale " versie om deze te selecteren en richten deze in het venster bewerken . Klik op het menu "Edit " , " Mix Plakken ... " en klik op " OK " om de inhoud van het klembord te mengen in de vocale - minder file . Druk op de " Play " knop in het programma of de spatiebalk op het toetsenbord om te luisteren om te mengen . Klik op " File " en vervolgens " Opslaan . " Uw bestand is nu vocaal - minder en je hebt succes opnieuw geïntroduceerd het verloren centrum basfrequenties terug in het nummer .

Previous: Next:
  audio Software
·Ableton Live 101 
·Hoe kan ik een afbeelding in e…
·Hoe de Track Volume Verhoog 
·Hoe maak je een WAV -bestand a…
·Hoe om muziek vanaf FrostWire …
·Logic Pro instructies 
·Hoe te Album Artwork Songs Toe…
·Hoe te Metadata voor audio Sch…
·Hoe kan ik iTunes Aankopen dow…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te branden van een MPEG - 4 naar een…
·Hoe maak je een Gebruikersnaam Domein wi…
·Hoe Extern bureaublad inschakelen Met Vi…
·Hoe maak je rapporten met Microsoft Publ…
·Het Best Registry Cleaners voor PC 
·Hoe maak je een WMV -bestand te spelen i…
·Brood War Hacks in Starcraft 
·Hoe te Alignment wijzigen 
·Hoe te OCR gebruiken Voor een PDF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com