Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe kan ik opnemen Guitar Sounds in een computer ?
Opname gitaarklanken met een computer kunt u het geluid voor gebruik in een project op te slaan , bouwen aan een gezonde bibliotheek of luisteren naar gebieden in uw eigen muziek die verbetering behoeven . Sommige programma's en apparatuur zijn speciaal ontworpen voor het opnemen van muziek thuis , maar ze kan erg duur zijn . U kunt ook de gitaar klinkt met een standaard microfoon en opname- software op te nemen , al is de kwaliteit niet zo bevredigend als het gebruik van duurdere apparatuur . Wat je nodig hebt
Microfoon
Guitar - naar - computer -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Line - in

Aankoop 1 een muziek- opname software pakket als uw budget toelaat . Music opname-software is speciaal ontworpen voor het opnemen van muziekinstrumenten . Het kan functies die niet op algemene doeleinden audio-software bieden . U kunt ook een gratis audio-opname programma downloaden als muziek opname software is voorbij uw wensen of budget . Kopen van 2

Koop een gitaar - naar-computer -kabel als je met een elektrische gitaar . Steek de stekker in uw gitaarversterker en het smalle uiteinde in de microfoon van de computer /line-in ingang .
3

Koop een externe microfoon als je het spelen van een traditionele gitaar . Steek de microfoon in de microfoon van de computer /lijn -in aansluiting . Een stereo microfoon zal een meer natuurlijk klinkende audio file vanwege zijn dubbele microfoons op te nemen .
4

Open uw audio-opname programma en zorgen voor het erkent het apparaat aangesloten op de microfoon /line -in aansluiting . Haal de stekker van de kabel , sluit deze dan weer in als het programma niet in slaagt om het apparaat te herkennen . Wijzig de instellingen op de opnameprogramma op uw behoeften , kunt u het type bestand dat wordt gebruikt , de kwaliteit te veranderen , of de opname is mono of stereo en audio niveaus . Druk op "Record ", dan beginnen met gitaarspelen .

Press 5 " Stop " wanneer u klaar bent met spelen . Sommige programma's kunnen automatisch vragen om het bestand op te slaan , anderen kunt u het audiobestand eerste tweak . Druk op " Ctrl " en " S " om op te slaan als het niet wordt gevraagd .
Digitale Recorder
6

Koop een stand-alone digitale recorder als u niet wilt dat om een ​​gitaar te gebruiken kabel of externe microfoon . Een stand-alone digitale recorder is klein genoeg om in je zak , en het kan worden geplaatst waar het nodig is zonder te worden beperkt door een kabel .
7

Stel de digitale recorder op een vlakke ondergrond . Druk op "Record ".
8

Druk op de knop van de digitale recorder ' Stop ' als u klaar bent . Sluit de recorder aan op uw computer met de datakabel . Open de het apparaat door te klikken op ' Start' en vervolgens ' Computer ' en dubbelklik op het pictogram van de recorder onder " Removable Devices . " Kopieer en plak het bestand van de recorder op de computer . Koppel de recorder wanneer u klaar bent om de batterij te sparen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe krijg ik die High Bitrate …
·How To Open Zune 
·Technieken voor een Binaural R…
·Hoe de Lame MP3 Encoder Met Au…
·Hoe maak je een Track List exp…
·Hoe te FLAC spelen op Apple Fl…
·Hoe kan ik muziek op iTunes va…
·Hoe maak je een Multimedia Aud…
·Hoe je iMesh muziek Problemen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Windows-domein Startup S…
·Hoe maak je een Scrollable Grid View Met…
·Wat is P0 in InDesign ? InDesign 
·Hoe kan ik McAfee Virus Protection insch…
·Hoe maak je een RabbitMQ Server Dat Time…
·Data Mining & het ETL -proces 
·Hoe maak je een invulbare formulier in W…
·Hoe kan ik een Cover Design branden op e…
·Heeft Thunderbird werken met iCal en iPh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com