Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Aanwijzingen voor AmpliTube
IK Multimedia 's AmpliTube VST moet goed zijn geïnstalleerd en geregistreerd voordat het kan worden gebruikt zonder beperking . AmpliTube biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​gitaar te spelen door middel van een combinatie van virtuele versterkers , boxen en effecten . Serienummer van het product en de digitale id heeft in het scherm Wizard Authorization Goederen , die je leidt naar de IK Multimedia website en geeft u de toestemming in te voeren code . U kunt krijgen AmpliTube geïntegreerd in uw opname setup in minder dan 15 minuten . Wat je nodig hebt
Audio Interface
USB- of FireWire -kabel
Instrument kabel
Gitaar
installatie disc
registratiekaart
internetverbinding
Toon Meer Instructions
1

Plaats de installatie- cd die bij uw AmpliTube product geleverd in de cd - rom- station van uw computer . Volg de aanwijzingen op het scherm voor het initiëren van het installatieproces . Kopen van 2

Voer uw serienummer en digitale ID in de juiste velden op het scherm Product Authorization Wizard wanneer het verschijnt , klikt u op de "Registreer On Line " knop . Het serienummer van het product en de digitale ID zijn beide gelegen op de registratiekaart die bij uw product is geleverd . U wordt doorverwezen naar de IK registratie website , waar uw autorisatie code aan u zal worden verstrekt .

Kopieer 3 en plak de registratiecode in het juiste veld op het volgende scherm , klik op " Next . " Volg de aanwijzingen op het scherm voor het voltooien van de registratie-en installatieproces .
4

Maak de juiste verbindingen tussen je gitaar , audio-interface en de computer . Sluit een USB- of FireWire -kabel aan op de achterkant van de interface , dan in een beschikbare USB- of FireWire -poort op uw computer . Het type kabel u nodig hebt is afhankelijk van het model audio-interface u bezit. Steek een uiteinde van een instrument kabel in van je gitaar -uitgang en het andere uiteinde in een van de "Input " -aansluitingen van de audio interface .

Lancering AmpliTube 5 en configureren van uw audio-interface . Dubbelklik op de AmpliTube pictogram op uw bureaublad om de toepassing te openen , selecteer vervolgens de naam van uw audio-interface 's uit de " Input Audio Interface " en " Output Audio Interface " menu's . Selecteer de specifieke audio-interface kanaal dat de gitaar aangesloten op het vanuit dit scherm ook.

Start 6 browsen AmpliTube 's presets heeft . Klikt u op de omhoog of omlaag pijl knoppen op de preset manager om een ​​nieuwe preset te laden in het programma . Een nieuwe combinatie van versterkers , luidsprekerkasten en effecten zullen worden uit het geheugen geladen elke keer wordt een vooraf geselecteerd .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe een Split Track CD Kopieer…
·Hoe de MIDI Controller Set aan…
·Hoe om muziek op MP3's van het…
·Hoe gebruik Cubase 5 Essential…
·Mijn Apple Mobile Device Softw…
·Hoe je Max configureren voor A…
·Hoe kan ik een audiobestand op…
·Hoe te Audio Samples Creëren 
·Het automatisch laden Automati…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document aanpassen …
·Vampire Makeover Games 
·Hoe maak je een Soft Edge verdienen op e…
·Hoe te delen resetten in Windows Media P…
·Hoe om video's op Microsoft PowerPoint 
·Hoe de Toshiba Bluetooth Driver Stack Ve…
·Hoe te Hit Uw Beoordeling Met Spells in …
·Hoe je met accenten Klinkers maken op ee…
·Hoe gebruik Excel om een Corporate Organ…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com